anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot avea curaj să bag fete în seamă pe Facebook? Treaba asta pentru mine este imposibilă, mă panichez si de la un simplu,, bună"de frică să nu-mi dea seen.

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Daca tu te panichezi pe facebuck, nu vreau sa-mi imaginez cum esti in realitate.
Dar e de inteles, cred ca nu ai mai mult de 13 ani!
Acum un seen nu omoara pe nimeni.
Iti garantez ca nu vei primi doar seen daca ai un profil ok si o poza de profil ok care sa te reprezine si ai si un aspect fizic placut.
Daca ai poze penibile(de cocalari) cum au multi si mai incepi si cu "buna" si apoi "ce faci" ai un seen garantat.
Un seen urmat de block daca mai insisti mult.
Cerceteaza-i si tu putin profilu sa vezi ce aveti in comun si ce nu, vei gasi un subiect de discutie usor.
Sau fa-o sa vorbeasca despre ea, o sa-i faca placere.
Foloseste-i numele la inceput de conversatie.
Nu te apuca sa exagerezi cu like-uri si com aiurea sa-i arati ca esti un disperat.
Dar cel mai relevant e profilul tau, poza si restul continutului.
Asta o va determina daca vorbeste sau nu cu tine.
Restu e de inretinere.
Succes!

| anonim_4396 explică (pentru ROB3RT89):

Am 18 ani, urmează să îi implinesc peste 2 luni.

| venividivici2017 a răspuns (pentru ROB3RT89):

Frate,pentru el, cam multa teorie.Sincer,daca as fi in locul lui, mi-as baga pl din secunda doi.Atata bataie de cap pentru o bucata de pzd,merita?! Pzdl vor altceva, vor masini, vor bani. Pune-ti frate o poza cu un Audi, BMW, Mercedes si garantat vei vedea cum ele iti vor trimite cerere de prietenie, fara sa te mai milogesti de un fwtwt de "seen"! Cam asta cu "wet holes" in ziua de azi!

| ROB3RT89 a răspuns (pentru venividivici2017):

Daca tu crezi ca asta e solutia, e problema ta!
Macar nu-i mai indu in eroare si pe altii.
Ia incerca tu, te asteptam cu rezultatele si cu jetul care il vei lua dupa 5 luni maxim daca nu ai un aspect fizic ok si o atitudine corespunzatoare.
Mai departe nu mai zic, ce sa faci, teorie multa nepusa in practica!

| venividivici2017 a răspuns (pentru ROB3RT89):

Stii ce, am incercat si eu de multe ori cu aceasta atitudine corespunzatoare, prezentare samd...dar impactul initial, acel boom de moment il reprezinta partea materiala.

8 răspunsuri:
| MidnightR a răspuns:

E pe dracu.

| AlexandraAG a răspuns:

Bagi in seama mai multe si sigur musti una. "Buna, ce faci? Esti foarte draguta" si aia e

| anonim_4396 explică (pentru AlexandraAG):

rolling on the floor garantat voi primii seen de la toate cu replicile astea.

| AlexandraAG a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba, nu stiu rolling on the floor) vezi si tu. Eu as raspunde