Este usor daca stii cum sa te comporti cu ea. Adica daca e pretentioasa, inseamna ca vrea ceva mai bun. Incearca sa o faci sa rada, sa se simta bine. Uita-te intens la ea fara sa isi da seama. Adica da-i doar o impresie ca o placi. Sa stii ca nu e o pretentie daca nu merg vrajelile de genul "ce faci iubito? vrei sa fii gagica mea?". Pur si simplu nu ii plac smecherii. In cazul asta cel mai bine e sa te apropii de ea. Adica sa o ajuti cand ii este greu, sa nu o lasi balta. Daca tii cu adevarat la ea, trebuie sa devii cel mai bun prieten al ei (baiat). Dar nu insista. Adica, daca faci ceva exagerat o sa o sufoci. Dar pur si simplu comportate ca un prieten adevarat. Nu este greu. Bafta
Ai pus bine intrebarea: "cum sa castig" si nu "sa obtin". Cred ca ideal ar fi sa te comporti cat mai natural in preajma ei, sa-i demonstrezi prin mici gesturi ( o floare, un mic cadou, niste complimente cen "ce frumos te-ai imbracat astazi","ce bine iti sta bluza", "ce ochi frumosi ai", etc.) ar fi de folos si te-ar aduce cu un pas mai aproape de inima ei.Important: nu incerca sa pari macho, sa te dai mare sau sa incerci sa-i atragi atentia prin gesturi copilaresti. O fata cu destula minte isi da seama de adevaratele intentii ale unui baiat din prima.
Increderea nu se cere, se castiga.Sa fii alaturi de ea si sa vada in tine un ajutor favorabil.
E normal e genul de fata ca si mine...hhh! nu prea ma iau cuvintele frumoase sau complimentele! Cel mai bine ar fi sa discuti cu ea cind sunteti doar voi doi!(nici intr-un caz cind sunteti mai multe persoane ca va face glume pe seama ta)ii poti afla nr de telefon si ii scrie un sms ca sa va vedeti intr-un loc anume! sau vezi cind e singura apropiite de ea si discuta! nu te gindi la cuvinte frumoase! surpinde-o cu ceva logic care ar interesao! nu ride mult! sau nu spune glume ca sunt 100% ca nu o sa-i placa! vezi succes! scrie-mi daca te ajuta!
Lovely_6403 întreabă: