| HBK a întrebat:

Cum pot castiga si avea in acelasi timp increderea unei fete(cam pretentioasa, nu merg vrajelile frumoase) care o plac si vreau sa fie mai mult decat o amica? E un lucru important.Niste sfaturi mi-ar fi de folos.Multumesc. (Scz daca a mai fost intrebarea)

Răspuns Câştigător
| asdgfhresry a răspuns:

Este usor daca stii cum sa te comporti cu ea. Adica daca e pretentioasa, inseamna ca vrea ceva mai bun. Incearca sa o faci sa rada, sa se simta bine. Uita-te intens la ea fara sa isi da seama. Adica da-i doar o impresie ca o placi. Sa stii ca nu e o pretentie daca nu merg vrajelile de genul "ce faci iubito? vrei sa fii gagica mea?". Pur si simplu nu ii plac smecherii. In cazul asta cel mai bine e sa te apropii de ea. Adica sa o ajuti cand ii este greu, sa nu o lasi balta. Daca tii cu adevarat la ea, trebuie sa devii cel mai bun prieten al ei (baiat). Dar nu insista. Adica, daca faci ceva exagerat o sa o sufoci. Dar pur si simplu comportate ca un prieten adevarat. Nu este greu. big grin Bafta

5 răspunsuri:
| Emeraude a răspuns:

Ai pus bine intrebarea: "cum sa castig" si nu "sa obtin"winking. Cred ca ideal ar fi sa te comporti cat mai natural in preajma ei, sa-i demonstrezi prin mici gesturi ( o floare, un mic cadou, niste complimente cen "ce frumos te-ai imbracat astazi","ce bine iti sta bluza", "ce ochi frumosi ai", etc.) ar fi de folos si te-ar aduce cu un pas mai aproape de inima ei.Important: nu incerca sa pari macho, sa te dai mare sau sa incerci sa-i atragi atentia prin gesturi copilaresti. O fata cu destula minte isi da seama de adevaratele intentii ale unui baiat din primawinking.

| georgiana a răspuns:

Increderea nu se cere, se castiga.Sa fii alaturi de ea si sa vada in tine un ajutor favorabil.

| alinuta113 a răspuns:

E normal e genul de fata ca si mine...hhh! nu prea ma iau cuvintele frumoase sau complimentele! Cel mai bine ar fi sa discuti cu ea cind sunteti doar voi doi!(nici intr-un caz cind sunteti mai multe persoane ca va face glume pe seama ta)ii poti afla nr de telefon si ii scrie un sms ca sa va vedeti intr-un loc anume! sau vezi cind e singura apropiite de ea si discuta! nu te gindi la cuvinte frumoase! surpinde-o cu ceva logic care ar interesao! nu ride mult! sau nu spune glume ca sunt 100% ca nu o sa-i placa! vezi succes! scrie-mi daca te ajuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Testeazo cei place si ce mananca des

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In timp poti catiga increderea in cineva, asa peste noapte nu se poate, baftawinking