Pai...incearca sa intri mai tot timpul in vorba cu ea, sa o ajuti, gen...sa.i ridici cartile...iti spun eu ca te va considera cel putin dragut... daca ii vei acorda atentie...cunosc cazuri
Te duci la ea si ii spui:Tactu' e irakian? pentru ca tu esti o bomba...mai sunt 215151351361361 de intrebari de genu... uita-te pe ele
Sa fii mai bun ca prietenu ei si sa ii demonstrezi ca ii poti oferi mai multe, dar daca ea il iubeste slabe sanse
Pai... daca are prieten, si ti-a dat de intelesc ca te place... dupa parerea mea nu merita sa o cucerest... fetele astea care are prieten si se uita dupa altii. dupa parerea mea sunt "curvulite" ...Parerea mea. Deci eu nu te-as sfatuii sa te bagi sa o cuceresti ...Acum nu stiu... poate e frumoasa ("buna") si tu vrei sa o cuceresti ...sau chiar ti la ea...Aici e decizia ta...gandeste-te ce bine ce vrei...
Hai bafta.
Nu mai fiti frate asa dramatici! Poate ca nu e c`va sau c`va in devenire cum spuneti!
Astea mai vin si de la sine. daca apare unu/una si iti pune capac.mai ales in perioada adolescentei, varsta asta de care toti spun ca e dificila.Si nu spuneti ca voi n`ati patit asa ca e imposibil.bine.daca aveti 11 ani cred si eu . da altfel eu cred ca e imposibil macar o data`n viata sa nu fi patit asa!
Sfatul meu e asta! mai in scurt se intelege din scurt ca daca fata asta are prieten si se uita la altii... asta deacum e un fel de curvareala! (ma scuzi) cel mai bine cautati alta care e destinul tau, si sa gasesti o fata foarte buna in care sa ia incredere totala! si sa va respectati unul pe altul! la mine aproape e aceeasi problema dar gasesc metode cum sa o cuceresc. Fie, daca tie intr-adevar iti place si ea e o fata foarte buna... incearca sa fii cel mai bun prieten, sa o ajuti permanent cu sfaturi, iesiti impreuna la cinematograf fa-o ca ea sa aiba incredere in tine! si sa te iubeasca! si cind va fi cazul in cadrul intilnirii prinde momentul si sarut-o, gingas si simpatik!(asta o fac toti) Iti doresc mari succese, sper ca ti-am fost de folos!
beausingurlamasamea întreabă: