pai trebuie sa fii glumet sa vorbesti cu ea
sa te bagi in seama
sa nu fii timid (in cazul ca esti)
Pai dupa cate vad in poza ai vreo 12-13 ani? scuze daca ma insel.
1. daca fata nu te place n`ai ce face
2.nu fii timid
daca sunteti prieteni buni atunci inseamna ca poti sa te duci la ea fara probleme, sa glumiti, sa radeti. sa-i faci complimente
Am metoda ideala Admiraatorul Secret nu mi-a dat gres niciodata(nu am folosit-o decat de doua ori... dar a mers Jur). Daca sunteti colegi, strecoara-te inainte de ore in clasa si pune-i o flaere pe banca(dar intotdeauna tu sa ajungi la scoala dupa ea), un biletel anonim, usor usor va incepe sa prinda drag de admiratorul secret, mai tarziu vei incepe sa te bagi mai mult in seama cu ea, pentru a se naste in mintea ei intrebarea: Oare el este? mai multe detalii pe mess daca vrei pentru ca daca vrei sa te ajut trebuie sa imi vb mai multe despre tine si mai ales despre ea, fiecare fata este diferita, prin urmare sunt si tehnici diferite de a le cuceri. AVERTISMENT eu te voi invata sa cuceresti prin simplitate, sper sa fie genul tau Simplitatea, oricum vei reusi, sunt sigur de asta cu o singura conditie te ajut : Sa nu fie Shakira...nu am atata experienta:-) astept sa ma adaugi guritadulce_4you@yahoo.com
Deci nu ai ce-i face daca nu te place... dar mai intai da=te pe lanaga ia sa vezi daca te respinge sau ii place compania ta dupa (daca ii place compania ta) inceope sa vb cu ea sa te mai bagi in seama cu niste glkume bune nu una ca...,, tot ce pluteste eu barca" si eu am varsta ta cred baiatu si de unde esti ca parca esti un taran d`ala obosit(fara suparare)