| vyo_5339 a întrebat:

Cum pot cuceri o fata? ei ii place de mine si mie de ea ce trebuie sa fac acum?

Răspuns Câştigător
| roxynutza a răspuns:

Sa fii dragut cu ea, si sa ii spui direct ca vrei sa fiti impreuna aaa si vezi sa nu cumva sa nu fii tu adica sa fii altcineva, sa iti dai figuri si nu stiu ce daca u nu esti asa, bafta

4 răspunsuri:
| TąNyą a răspuns:

Învit-o în parc, cunoaşteţi-vă mai bine. etc tongue

Poţi s-o şi săruţi la sfârşitul plimbării din parc. şi asta înseamnă că o să fi cu ea.

FantaSZy.

| Zady a răspuns:

Sa mergi la ea cu inima in dinti si sa ii spui...sti imi place mult de tine, imi plac foarte multe lucruri la tine si vreau sa fim impreuna. ce parere ai?

| blue-star a răspuns:

Salut!
Trebuie sa fi tu insuti, sa o asculti, sa o intelegi, sa ii spui ca vrei sa fi impreuna cu ea, sa-i spui cat de mult ti la ea, cat de mult o iubesti etc.
Nu trebuie sa incerci sa faci ceva deosebit pentru a o cucerii. Daca ea te place va dori sa aiba o relatie cu tine, doar pentru ca ii place cine esti tu cu adevarat.
E bine sa-i spui ce simti pentru ea, pentru ca asa o vei face si mai fericita, mai ales ca ea te place si tu ii impartasesti sentimentele.
Succes! {funda?}

| Dobitoc a răspuns:

Daca esti sigur ca si ea te place, du-te frumos la ea si invit-o la o plimbare. Daca accepta te duci cu ea si acolo ii spui ce simti si ce vrei, adica sa fii cu ea.