| OnlyLover12 a întrebat:

Cum pot cuceri o fata, tinand cont ca ea sta doar vara in orasul unde stau eu si ca o cunosc de o saptamana? Stie tot " grupul " nostru ca ei ii place de altcineva si eu am stat mult cu ea ( chiar daca ne vedem doar seara si nu stam mai mult de 2 ore ) si mai toti au inceput sa faca misto ca imi place de ea chiar daca neg in continuu asta! Grupul Nostru sa Spart recent in vreo 4 grupuri diferite! Eu cu ea cu inca un baiat si cu inca 2 fete suntem un grup si ma rog inca 2 grupuri de fete si un grup cu vreo patru baieti si 2 fete! Cum as putea sa fac sa o cuceresc? Nu pot sa ii spun in fata pentru ca sunt si destul de timid si si din frica de a fi respins si de a ma face de ras in fata celorlalti! Nu pot Nici sa ii fac cadouri sau sa o invit in oras! Cadouri ii fac de fapt intr-un fel adica ii mai iau o punga cu seminte sau o bomboana pe bat! Dar nu vreau sa afle ceilalti!

P.S. : Eu sunt si putin mai mult " plinut ".

P.S. 2 : Pur si simplu nu pot sa tin secrete fata de ea!

Cum o pot cuceri si cum pot afla daca ma place, pentru ca acel baiat a zis ca o place si pe ea dar place mai mult alta fata?

1 răspuns:
| k330sk3a a răspuns:

Cerei adresa de mess(daca are)si intreab-o acolo
daca n-are, ar trebui sa-ti faci curaj
si eu eram exact ca tine acum 2 ani
imi placea de o fata, sunt mai plinut, mai timid...
dar mi-am facut curaj, am intrebat-o si o zis ca nu eu placut de minecrying