Dar de ce ai vrea sa cuceresti o femeie casatorita? Iti place sa fii pe locul 2? pentru ca asta vei fi, un fel de mascarici. Ea isi v-a iubi sotul, cu el iese, cu el se mandreste iar tu vei fi "o sala de asteptare". Asta vrei? Gandeste-te de 2 ori inainte sa-ti adresezi intrebari de genul.
Nu o cuceri, las-o sa isi vada de casnicia ei, nu sunt atatea femei singure.
. Femeile casatorite sunt cele mai vulnerabile ...cand sunt nefericite in cuplu sau nu au parte de atentia partenerului. Sfatul meu sa le eviti, ca mai multe belele iti faci si tie si ei...si la urma urmei e urat sa profiti de slabiciunea de moment a unei femei.Pacatosule ))
La ce bun, vreai sa te injosesti sau sa-i strici familia? gandeste-te bine.
Sinugigandute pentru ea!
serios? tu ce faci aici? esti om din ala' prost fara nici un rost in viata decat sa le'o distrugi pe al altora? te'ai gandit macar ca poate ea nici nu vrea sa renunte la statul de femeie casatorita si chiar isi iubeste sotul si tu te bagi ca un copil fara cap in casnicia lor? GANDESTE INAINTE SA ACTIONEZI OMULE! nu ai cum s'o cuceresti decat poate daca ii prea proasta sa actioneze ca un om anormal.sincer imi dai senzatia ca ai mai putin de 17 ani dupa intrebarea asta! sau pur si simplu nai nici un scop in viata in afara de distrugere
sunt cam dura stiu...insa nu suport sa vad ce prosti sunt aici si ma pun si in locul celor 2 soti! si in plus la ce ar renunta femeia la casnicia ei pentru a fi cu un copil ca tine[nu stiu cati ani ai insa dupa mentalitate vad]Du-te si impuscate si atunci sigur o vei socapoate vei devenii si vedeta cine stie? sa ma anunti inainte ca sa sun la otv.SUCCES!
Eu sunt!
Răspuns pentru maryknows - ai avut dreptate doar într-o singură privinţă şi anume:,, nai nici un scop in viata in afara de distrugere". Presupunând că,, nai" înseamnă de fapt,, n-ai",,, Sinugigandute'' este,, Sinugigandu-te",,, pe al altora" poate fi interpretat ca,, pe a altora" etc. etc.
anonim_4396 întreabă:
Camper123 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AlexiaIordache întreabă: