anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot cucerii o fata care abia am cunoacut-o? este in aceeaai unitate de invatamant cu mine. si abia am cunoscut-o si nu prea stiu ce sa ii zic! Rog ajutor!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma nerabdatorule care esti, intai asteapta sa vezi daca fata pe care iti place merita sa faci acest gest, sa vezi cum se comporta, cat de populara este, in ce fel o apreciaza baietii dar si fetele si pe urma treci la atac, daca este una plina de figuri ce te faci?

| unknøwn a răspuns (pentru anonim_4396):

Mă Batman, şi cum o cunoşti dacă nu comunici cu ea? Tu îţi dai seama aşa cam cum te-ai înţelege cu o persoană doar din simplul fapt că persoana respectivă se comportă la fel şi cu restul? Dacă gândeşti aşa o să fii profund dezamăgit.
Cum adică merită să faci acest gest? Comunici, o cunoşti şi atât. Ce ţi se pare aşa de wow? Păi dacă pentru tine asta e ceva Wow înseamnă că nu cunoşti fete prea des.

| anonim_4396 explică (pentru unknøwn):

Ce wow visezi sapcaliule? nu te baga ca mielu' la supt ca nu ai sanse

5 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Incearca sa intri in vorba cu ea. Eventual poti face rost de id-ul ei sau de adresa de facebook. Puteti vorbi acolo pentru inceput.

| MisFit20 a răspuns:

Comunicarea e primul pas, intreaba fata daca vrea sa fie condusa acasa, si profiti de timp pentru a face conversatie.

| tudu a răspuns:

Si inca ceva cam ce subiecte ar trebui sa vorbescbcu ea?