O fata te va iubi asa cum esti. Asta inseamna iubire adevarata. In general, arata-le respect fetelor si nu incerca sa devii un "badboy" pentru ca nu merita.
Iar in cazul slabitului, fa-o daca asta te-ar face sa te simti mai bine in pielea ta.
Vei gasi cu siguranta o fata care sa te placa asa cum esti, dar pentru un plus de incredere putina sala nu ti-ar strica
Asculta-le. Cauta sa le intelegi, cauta, ca nu vei reusi sa o faci niciodata. Acorda-le atentie, fa-le mici cadouri. Fii linga ele cand au nevoie de tine, dar mai ales, ele sunt slabe cand vad ca cineva are nevoie de ajutor, intotdeauna sunt gata sa sara in ajutor, dar trebuie sa ai grija, sa nu vada ca exista vreun interes, caci sunt suficient de sensibile ca sa realizeze daca ai nevoie de ajutor, sau doar arati asta pentru a te apropia de ele.
Ai grija de toate astea, si vei vedea ca nu esti cam grasut pentru niciuna din ele. Cindva eu eram prea inalt si rea slab, dar cand am inteles asta, fetele au inceput sa vorbeasca cu mine ca cu oricare alt baiat.
Nu esti gras deloc! Eu am 1, 70 si 66 de kg. Nu conteaza aspectul fizic, conteaza cum te comporti cu o fata, sa o intelegi sa o sustii, sa o faci sa rada sj sa se simta protejata si importanta pentru tine
Daca intrii pe Facebook vezi numai fete frumoase cu baiaeti vai de mama lor si te intrebi ce au vazut la ei? Poate ca se inteleg, eu incredere unu il celalalt si asa mai departe.
NubleReapper întreabă: