| marian2uk a întrebat:

Cum pot excita pe prietena mea? ce locuri ale corpului sunt mai sensibile, tin sa va anunt ca e virgina si nu stiu cum sa procedez ia are 19 ani, astept raspuns

Răspuns Câştigător
| denisa_4752 a răspuns:

Buna Marian! fiecare persoana are puncte sensibile diferite! insa daca mai e si virgina cred ca trebuie sa fii cat mai tandru cu ea, ea fiind sensibila! incearca cu sarutari pe gat...sani,abdomensi.asa mai departe! lasa te dus de val si totul vine de la sine! bafta.

12 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

Cu sanii nu ai cum sa gresesti! big grin
spatele... in special sarutari!

| juno a răspuns:

Daca e virgina crede`ma ca nu o sa-i placa sa o prinzi direct de sani si sa o mangai in zona aiawinking. Trebuie sa fii cat mai tandru cu ea si sa o iei incet. Incepe prin sarutari pe gat, o zona foarte sensibila urechea (partea de jos), abdomenul de asemenea. Situatia se incinge si incet ajungi si la sani insa nu o prinde de ei, mai degraba sarut`o pe sani si de`acolo ajungi si in partea inferioara whistling. Intr`un final o sa aveti o seara de neuitat laughing)

| sticss a răspuns:

Buna. cum sa excita o femeie? depinde de barbat daca are imaginatie de ex prietenul meu ca sa ma excite cand eram virgina sia folosit imaginatia de ex sa-ti dau un sfat fa dragoste cu ia sarut-o si atingeo mult timp sa vezi ca se excita

| msgirl a răspuns:

Poi ... depinde ... shi c gusturi are ea ... poate nui place so mangai in partea aia sau so sarutzi in partea aia ... big grin intzelegi nu? asta tre sa descoperi thu la ea ... cei plc shi c nu ...

| msgirl a răspuns:

Poi... depinde... si c gusturi are ea... poate nu-i place so mangai in partea aia sau so sarutzi in partea aia... big grin intelegi nu? asta trebuie sa descoperi thu la ea... cei plc si c nu...

| Noname69 a răspuns:

Intai sa ma prezint... sunt maiestrul Stiffler... o poti excita cu sarutari pe gat... si mangaieri pe sani si picioare... big grin

| me_5148 a răspuns:

Buna! Cred ca as putea sa-ti dau cateva ponturi pentru ca si eu am fost pana nu de mult in situatia prietenei tale.La inceput, ia-o incet, cu sarutari tandre, pasionale si, in acest timp, pune-i ''accidental'' mana pe sani. Daca nu te respinge, poti continua prin a o trage de ei, a-i framanta sanii in palme.Joaca-te cu sanii ei cat poti de mult in timp ce o freci intre picioare! O sa-i faca placere! Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta-i buba la femei! G Spot-ul diferă la toate! Încearcă Trial By Error, adică ia la rând fiecare parte a corpului până dai de cea corectă. Nu te da bătut prea repede. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine e sa vorbesti cu ea. sa o intrebi ce ii place/cum & cand se excita cel mai tare tongue ia`o usor. incepi cu saruturi (daca esti peste ea) & maini pe sani. masaj usor. mai o limbutza pe sfarcuri mai alea alea. cobori si mai jos daca vrei & asa; D maybe sarutari pe gat, acum depinde ce o excita pe ea cel mai tare happy pana nu o intrebi. nu sti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baaaaaaa voi sunteti prosti rau,,, ori va dati cu parerea adica ajutati oameniiori va jucatii,, aflati singuri,, ce nasoli snteti,, nu va mai jucati asa.pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ascultama pe mine! si eu am o prietena Virgina si o excit in fiecare zi! o saruti pasional... dupa care usor ii atingi sanii treptat treptat ajungag la sfark... daca esti dreptaci te sfatuiesc sa folosesti mana dreapta in pentru. de joswinkingwinking daca ma intelegi ce vreau sa zic. iar cu mana stanga sanii! " Freci pana cand o sa zica ea stop" crede-ma dar crede-ma ca o sa reusesti sa o bagi in boalawinking eu am reusit :X:X:X:Xhee hee

| Mihai1990 a răspuns:

In ziua de azi copilele nu mai asteapta varsta la care o sa devina majore pentru a-si incepe viata sexualahappy atata timp cat ai stat 1 an si 4 luni cu ea, mmm, eu unul te asigur ca nu o sa trebuiasca sa mai astepti neaparat 3 ani. happy pentru ca asemenea chestii nu se pot planui, pur si simplu se intampla! Poate sa fie si maine, poate peste o luna sau poate peste un an, ce stiu eu. happy Ideea in sine e sa nu incetezi sa-i demonstrezi ca tii la ea foarte mult (poate o iubestithinking desi e o varsta foarte frageda:p ) si ca o meriti. happy dar un mic sfat... nu ma intelege gresit si sa nu incepi cu avansuri sexuale. :p