| stefanel17 a întrebat:

Cum pot face o face o fata sa imi marturiseasca cu adevarat ce simte pentru mine?

6 răspunsuri:
| costel24ro a răspuns:

Daca intr-adevar simte ceva pentru tine,nu trebuie sa o faci tu,o sa-ti marturiseasca ea! dar daca crede ca esti prea bun pentru ea, atunci probabil ca nu va zice nimic, ii va fi frica de reactia ta!

| ghineanamaria a răspuns (pentru costel24ro):

Nu ii va zice chiar daca il place pentru ca fetele asteapta ca baietii sa faca primul pas. Poate numai daca e mai indrazneata asa de felul ei ii va zice singura.

| costel24ro a răspuns (pentru ghineanamaria):

Daca e dragoste,in general o marturisesti, acum cine stie cum e la ei, intrebare pusa nu are tocmai detalii pentru a ne da seama exact ce vrea sa stie si de la cine! nu o specificat daca el a facut pasul asta dar ea nu i-a raspuns.ca eu la asta m-am gandit, ca fata in cauza stie ca o place dar...nu ar zice ceva concret!

| ghineanamaria a răspuns (pentru costel24ro):

Mda.Sa dea mai multe detalii.

| Fizy93 a răspuns:

O sa iti spuna ea daca e cazu, mai ales cand vede ca te pierde. Daca nu iti zice inseamna ca nu prea are multe de zis laughing adica nu tine la tine. Depinde acum si daca a mai tinut la cineva ca la tine. Daca a mai tinut e posibil sa isi fi invatat lectia si isi ascunde sentimentele!

| Cata97c a răspuns:

Mare lucru intreab-o intre 4 ochi daca ii place de tine!