| Ervinq a întrebat:

Cum pot face o fata sa ma placa?
Adica suntem prieteni si i-am spus ca o plac si mi-a spus ca ma place doar ca prieten.
Ce sa fac?

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nimic lol nu faci o fata sa te placa... Si din moment ce pui intrebarea asta aici clar n-ai sanse laughing apuca-te sa te documentezi despre fete, ce le place, cum le cuceresti, si poate cand mai cresti nu te mai baga in friendzone atatea

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca atractia sentimentala NU este reciproca, in acel caz nu poti face absolut nimic sa ii schimbi parerea fata de tine. Asa cum tie iti place de ea, poti fi sigur ca si eii ii place de un alt cineva. Iti cauti o alta fata simte si care manifesta sentimente de atractie fata de tine. Succes!

| Plato a răspuns:

"Voi, ce ce intrati aici, lasati orice speranta" - Dante :))
https://www.youtube.com/watch?v=6xUnSVTh8fI

Friendzone e sens unic, prietene. :))

| Ervinq explică (pentru Plato):

Un sfat mai bun n-ai?

| Xelon a răspuns (pentru Ervinq):

Îți dau eu, dar ma îndoiesc ca o sa-l pui in practica...
Nu o mai baga in seama, nu trebuie sa faci pe supăratul, pur și simplu nu o mai cauta și atunci când ești in preajma ei te comporți cu ea ca și cu o simpla cunoștința.

| Plato a răspuns (pentru Ervinq):

E ca si cum i-ai cere medicului un leac pentru cancer in metastaza.
Trist dar... nu exista.

| Ervinq explică (pentru Plato):

Trebuie sa existe ceva

| Plato a răspuns:

E timpul sa infrunti crunta realitate. laughing

| Raven a răspuns:

Când o fată îți spune că te place doar ca prieten sau că te vede ca pe un frate, înseamnă că nu te consideră atrăgător din punct de vedere fizic deși prețuiește prietenia voastră. Asta nu se va schimba decât dacă, cine știe cum, în 5-7 ani te transformi în cel ma sexy tip de pe planetă. Sunt și situații când, deși băiatul e frumos de pică, între el și fata respectivă nu există chimie...nu ai ce face.

| 9588rsr a răspuns:

Asta se numeste friendzone, nu prea ai ce sa faci