Ii arati ce simti pentru el. Daca lui ii place ce simti pentru el atunci ai o sansa.
Daca acel cineva nu se reindragosteste de tine de buna voie atunci tu chiar nu ai ce face in afara sa accepti realitatea
Un mare filozof spunea: "Istoria îşi bate joc de cei care nu o cunosc, repetându-se."
Crezi ca iti iese din a doua ce nu ti-a iesit din prima?
Daca o persoana face aceeasi greseala de doua ori, inseamna ca nu o ajuta capul. Asadar, in conditii normale, ceea ce-ti doresti tu nu se poate.
Nu vrei asta!
E doar o cale de scăpare ceea ce vrei tu. Așa că las-o baltă.
Nu ai să reușești treaba asta, și nici nu e bine pentru tine.
Te-am mai întrebat și nu mi-ai răspuns de ce v-ați despărțit?
O să fie foarte greu să faci pe cineva să se reîndrăgostească de tine din cauză că o să dureze mult timp. Trebuie multă răbdare deoarece o iubire pierdută nu se recuperează de la sine. Aşa că, dacă consideri că ai suficientă răbdare poţi să încerci prin a-i demonstra acelei persoane că te-ai schimbat mult faţă de cum erai şi eşti gata să ai un comportament mai diferit (adică mai calm, mai blând, liniştitor) şi un limbaj fără lucruri obscene.
Stiu ca asta e primul instinct cand te desparti de cineva...dar ai rabdare. O sa treaca. O sa vezi ca e mai bine ca s-a terminat.
Pe tema asta sunt si vorbe : oglinda sparta si relipita nu reflecta la fel, nu linge unde ai scuipat, ciorba reincalzita nu are acelasi gust.
Stai calma ca durerea o sa treaca
Din pacate orice ai incerca sa faci acum, va parea gest disperat si nu vei face altceva decat sa il indepartezi si mai tare.
Odata pierdut e greu sa-l recuceresti. Tu stiai ce-i place lui cel mai mult la o fata, iar ruperea relatie poate arata ca tu nu ai fost tocmai ce cauta el, iar peste noapte nu poti sa te transformi in altcineva.
Dar nu inteleg. Sunteti despartiti sau sunteti inca impreuna si simti ca nu te mai iubeste?
Despartiti!
Mda, Daca l-ai lasat tu cred ca mai poti reusi, In cazul in care el a fost cel care a spus stop nu mai e nicio sansa.
Nu o poti face sa se REindragosteasca! Ori inca nu ai pierdut-o, ori nu ai avut-o niciodata!
Uite asa:mergi la scoala dupa ce se termina orele i zici sa mai stea 1 ora dupa ore ok? iar dupa aia iti scoti plula afara si i zici sa vina sa tio suga si dupa aia faceti sex si dupa aia sunteti impreuna. Asta a fost pa pa.
Macar vb cu mine nu iti cer mult sunt eu robert gandeste bine si da-mi un raspuns pe mess
Nu trebuie sa ma reindragostesc de tine pentru ca inca te iubesc mult de tot
sexygirl_8423 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: