Se numeste manipulare. Eu manipulez persoane, le fac mai intai sa aiba incredere in mine si apoi eu in ele. Fac la fel si cu iubirea, imi place cineva, il fac sa ma iubeasca dupa care il iubesc eu. Orice interlop are o inima acolo, nu? Trebuie doar sa gasesti puctele tari si slabe si sa stii cum sa le folosesti.
Mai vreau detalii. daca se poate desigur :*
Nu pot sa dau foarte multe detalii pentru ca nu cunosc situatia si nici pe el :] In principal trebuie sa ii arati sau sa ii spui ca nu ai habar ce este aia "ierarea" sau "a doua sansa". Fa-o subtil si sa para serios. Evident, asta il va face sa fie atent si sa nu te supere. Majoritatea fac tampenii cu ideea ca dupa vor fi iertati cu un "scuze". Ma rog, asta e un singur punc, sunt mai multe. Spre exemplu, trebuie sa ii impui "fitele" tale. Chiar daca nu ai, baietii trebuie sa stie ca fetele au fite, altfel s-ar ajunge inapoi in evul mediu unde femeile ar fi discriminate. Okay, daca ii impui capriciile tale, trebuie sa ii iasa si lui ceva de acolo. Adica, nu poti sa ii interzici sa iasa la striptease si tu sa il duci in schimb la un club de lectura. Incearca sa te apropii de interesele lui, sa fii "de-a lui".
El trebuie sa-ti dovedeasca prin fapte si gesturi ca merita sa ai incredere in el. Altfel nu vei putea.
Bafta :*.
anonim_4396 întreabă: