| Fatshionable93 a întrebat:

Cum pot face sa dau o sansa barbatilor..imi e frica de ei oarecum.
Cand privesc un barbat care ma complimenteaza, vorbeste cu mine ma gandesc ca vrea doar sex de la mine.
Sunt barbati care ma curteaza in ciuda greutatii mele (120kg) si imi spun ca vor relatii serioase,ca in special vor pe cineva pe care sa iubeasca,respecte,sa aiba cu cine sa vorbeasca lucruri serioase apoi sex.
Doar ca mie imi e frica sa le dau sansa asta... daca se preface saptamana / luna aceea cat asteapta dupa mine ca ma place,iubeste, apreciaza apoi ajungem in pat, facem sex apoi devine indiferent - se schimba ba chiar se desparte de mine?
Ce anume pot face?

Răspuns Câştigător
| Foxyyyy a răspuns:

De ce te gandesti ca vrea doar sex de la tine? Trebuie sa iti asumi riscuri nu sa ai frici din astea irationale. Ce poti face? Pai in primul rand sa cunosti foarte bine persoana respectiva, sa iesiti mult sa vedeti daca sunteti compatibili, sa iti dai seama singura prin lucrurile pe care le face pentru tine ce-si doreste cu adevarat, nu trebuie sa te grabesti iar daca vezi ca respectivul grabeste lucrurile, sunt clare intentiile lui happy.

15 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Sa incerci sa ai o relatie in adevaratul sens al cuvantului, fara a face astfel de scenarii si previziuni inchipuite care nu au nici un suport catusi de cat real.Traind cu aceasta teama in suflet nu vei reusi niciodata sa testezi adevaratele sentimente si intentii ale unui barbat. Succes.

| neutrino a răspuns:

Ai mare dreptate si pretentii ciudate.

| Fatshionable93 explică (pentru neutrino):

Pretentii ciudate te referi respect, iubire, prietenie?
Pe ce ma rog se bazeaza o relatie serioasa in cazul tau?

| peperonies a răspuns:

Pai, poti sa incepi prin a nu mai fi grasa.
serios nu iti pare rau ca daca te asezi pe iphone il faci ipad?
nu iti e naspa cand pleci de acasa pe tocuri sa te intorci in papuci?

| Fatshionable93 explică (pentru peperonies):

Eu zic sa nu fii nesimtit, glumele tale sunt de prost gust in primul rand in al doilea rand am o problema de sanatate. Nu mananc mult ci prost, e vorba de cum am trait copilaria etc of ce pot sa iti cer tie happy
Grasa cum sunt am mai multe minte ca tine si macar am o poza la avatar, salut!

| peperonies a răspuns (pentru Fatshionable93):

Ai scris ca "Sunt barbati care ma curteaza in ciuda greutatii mele ". cand zici ca sunt barbati te referi ca vin in grupuri ca le e frica sa vina cate unul? Stii cum se zice ca esti ceea ce mananci si tu arati de parca ai mancat un om gras.
cat despre minte, sa stii ca imaginatia e direct proportionala cu inteligenta si ca sa faci glume trebuie sa ai putina imaginatie.

Sa faci glume pe seama unei persoane care nu o cunosti si care are o boala anume este imaturitate. Glume iti permiti cu cei care iti permit, prieteni, familie, iubita..nu cu persoane pe care nu le cunosti.
Nu are nici o treaba mancatul cu ceea ce esti, plus daca ma cunosteai stiai ca nici macar nu imi plac junk-food-urile sau prostiile care le bag persoanele intr-adevar "grase" in ele.
Sunt barbati adica nu unul, ci doi, trei care nu ai nici o legatura intre ei dar pe tine te duce mintea la altceva decat jignire?
O zi buna sa ai.

| peperonies a răspuns (pentru Fatshionable93):

Ma na, acu stiu ca esti suparata ca daca te asezi pe cantar iti arata numarul de telefon dar sa te ascunzi in spatele unei boli e rusinos. Nu exista boli care te fac gras. Exista boli pe care le faci pentru ca esti gras. Si bolile se trateaza. Nu e ca si cum te-ai culcat avand 50 de kile si te-ai trezit a doua zi avand 120 si nu ai inteles ce se intampla. De curiozitate, ce boala ai? Nu e ca atunci cand te-ai nascut a facut vergeturi spitalul, ai ajuns asa doar numai si exclusiv din vina ta.

| DjNick112 a răspuns (pentru peperonies):

Fara suparare, puteti sa va tineti de mana, pai ce faceti acum ma? Va jigniti unul pe altul? Parca ati fi de 15 ani, nu se vede nimic matur in voi

| peperonies a răspuns (pentru DjNick112):

Maturitatea e supraevaluata.

Si din nou facem glume care nici macar nu sunt amuzante.
In primul rand stresul te ingrasa, e normal sa vorbesti aiurea de celalalt pentru ca nu stii cum e in pielea lui. Eu nu stiu ce probleme ai si nici nu ma intereseaza.
Aici in primul rand este stilul de viata. Eu m-am nascut la 5 kg in loc de 2-3 cum se nasc copii "normali si sanatosi". Crescand, ai mei m-au dus in diferite spitale si mi-au dat diferite tratamente / medicamente ce nu se dau la copii de 6 ani din cauza greutatii pe care o aveam (aveam cu aproape 20 kg in plus fata de copii de varsta mea). Asa mi-au dereglat organismul, plus cand a inceput menstruatia totul s-a dereglat hormonal iar tot ce mancam puneam pe mine. Intr-adevar a fost si vina mea ca nu prea faceam miscare la 13-14 ani spunand " eh sunt mica, am timp sa slabesc" si mancam prostii, iar prostiile le platesc acum la "batranete" scump.
In fine, e o parte din povestea mea desi nu te intereseaza si tot vei da reply aiurea cu glume de pe google ca deh..asa sunt romanii.
Apropo, cauta insulinom pe wikipedia.
O zi buna sa ai.

| BlackOldSun a răspuns:

Barbatii sunt atrasi peponderent vizual de o femeie! de aia sexul ocazional fara alte implicatii relationale nu va merge asa usor in cazul tau! asa e scocietatea acum eticheteaza totul!

| Ceva123 a răspuns:

Peperoni te sfatuiesc sa citesti sau sa vizionezi emisiuni in care sa observi ca exista boli care iti poate determina metabolismul sa cedeze si sa-ti provoace lu-area in greutate.
Tu cu glumele tale, mai mult arati ca esti fara de cerebel decat de ajutor sau matur. happy

| peperonies a răspuns (pentru Ceva123):

Cerebelul are mai multa legatura cu partea motoare si mai deloc cu cea cognitiva. Sunt de acord ca exista boli care iti afecteaza greutatea dar ghici ce!?!?!? SE POT TRATA!

| Fatshionable93 explică (pentru Ceva123):

Frumos spus, nu il baga in seama..are probleme.
:*