Stiu prin ce simti...si toata lumea iti zice sa nu te mai gandesti la el sa iesi cu prieteni, sa te distrezi, sa te vezi cu alti baieti...bla bla bla.
si toate sfaturile astea sunt inutile
am incercat totul si chiar nu-mi doresc sa ma gandesc la el dar degeaba
daca ies cu prieteni se gasesc vreo 2 care sa-mi aduca aminte de el iar daca incerc sa ma vad cu alti baieti o sa ma gandesc mai mult la el deoarece o sa-i compar mereu cu fostul
O iubire pierduta o poti inlocui cu alta noua si poate mult mai buna.Capul sus, trebuie sa privesti si in alta parte
Bucura-te ca s-a intamplat. N-a fost sa fie...
Fa alte activitati de cele pe care le faci de obicei, mergi la sala, la cursuri de dans, la pescuit.Vei cunoaste alti oameni si nu-ti v-a mai sta gandul la trecut chiar asa mult, schimba ceva in viata ta, fa-o mai frumoasa! Si nu invinui o dragoste noua pentru lucrurile rele care ti s-au intamplat in iubirile trecute…Sincer iti doresc mult succes!
Mai viata merge inainte orice s-ar intampla gandeste-te doar ca nu a fost sa fie, daca stai sa suferi dupa toate /toti te vei distruge la un moment dat, incearca sa iti ocupi timpul cu alceva si nu te mai gandii tot timpul la el/ea.
Adopta o atitudine egoista, gandeste-te doar la tine, iar la ea doar ca nu merita, ca nu te merita pe tine...si ca a fost doar un episod din viata ta, necesar in calea maturizarii... iar ca acum tine doar de trecut numele ei, bafta! timpul vindeca orice durere.
Dragostea e trecatoare, nu te uita in urma. fruntea sus, ai sa intalnesti si alta iubire nu te mai gandi in trecut, nu merita
Trebuie sa treaca acea iubire pentru respectiva persoana.
Cel mai eficient mod pentru a reusi asta e sa intrerupi sa mai ti legatura cu ea si sa inlaturi orice iti aduce aminte de ea.
In timpul liber, nu te inchide in casa, iesi afara, fa sport, iesi cu prietenii.
Treci peste, iubire este si va fi mereu...
Succes!
O sa incerc probabil o sa fie foarte greu saracul meu suflet doar el stie cat a suferit si eu se pare ca il fac sa sufere iar si iar sper sa ma poata ierta pentru ca de fiecare data aleg gresit, o sa merg mai departe sperand ca poate undeva acolo suferinta se va sfarsi. E mare pacat ca in ziua de azi multi baieti isi bat joc de fete iar cei care sunt mai romantici si tin la ele din tot sufletul ajung sa fie raniti fara sa merite asta. Se spune ca o fata sufera mai mult... ce pot sa spun eu cred ca un baiat sufera cel putin in egala masura daca nu mai mult doar ca nu poate sa o arate si asta face totul mult mai greu din pacate. Sper sa reusesc sa gasesc o noua iubita dar mai sper sa fie diferit sa fie ceva mai frumos si ceva mai multa iubire din partea ei.
Trebuie sa fie cum spune cantecul,, My heart will go on " sper sa reusesc. si ei ii doresc sa isi dea seama ce am simtit pentru ea si sa realizeze ce a lasat in urma, nu ii doresc rau ii doresc sa primeasca ce a oferit nimic mai mult.