| Sambotin a întrebat:

Cum pot face sa-mi gasesc si eu o prietena daca sunt mai sentimental si. nu stiu. foarte sentimental. pun prea repede suflet. Rog seriozitate...sa-mi raspunda numa persoanele peste 18 ani. PS am 20 de ani si sunt din campia turzii langa cluj

Răspuns Câştigător
| nicol20 a răspuns:

Exact asa eram si eu si crede-ma am 21 de ani dar doar esecuri am avut din cauza ca am fost prea sentimentala dar cu totul ca am avut esecuri am invatat sa nu mai arat cand pun suflet sa fiu indiferenta.Tot asa ar trebui sa faci si tu sa nu mai areti si sincer iti recomand nu are rost sa investesti sentimente in orcine ca poate nu merita si pana la urma tu ajungi sa suferi trebuie sa vb mult cu persoana respectiva sa iti dai seama ce intenti are. Sper sa te fi ajutat. Bafta

10 răspunsuri:
| Miauti a răspuns:

Si ce ma daca are 17-16!? ce au? au sida sau ce? aaaa tie frica ca te garda ca faci sex cu o minora.

Vezi tu de la intrebarea ta reiese ca vrei numai pentru sex.

| Acvila a răspuns:

Chiar daca esti sentimental si pui prea repede suflet, cum zici tu, incearca sa nu mai arati asta.Chestia asta e vazuta cel mai des ca o slabiciune, in loc de calitate...

| Lavy_5946 a răspuns:

Ai rabdare! :* bafta!

| Sambotin explică:

Am uitat sa precizez ca am avut o prietena in urma cu 3 ani cu care am stat 4 ani. dar a decedat. de atunci de 3 ani sunt singur. pentru mai multe detalii sa-mi ceara id prin mesaj cine vrea sa ma ajute cu niste sfaturi [ de preferabil o fata ]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistit e un lucru bun ca pui suflet, cu siguranta vei gasi pe cineva care sa te aprecieze pentru lucrul asta. Dar bineinteles ca toate se intampla la timpul lor, asa ca nu iti face griji mai devreme saau mai tarziu vei gasi pe cineva potrivit pentru tine happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dragul meu, sfatu meu pentru tine ar fi sa ai mai mult curaj si mai mult tupeu. n Nu prea mult ca cei pra mult strica si nu te stresa din cauza oricarui fleac.

| raluca_6175 a răspuns:

Dupa ce treci prin anumite dezamagiri o sa ajungi sa nu mai pui suflet asa usor de la sine, nu poti sa controlezi chestia asta.Asa eram si eu si le intrebam pe prietenele mele cum puteti sa nu puneti suflet sa fiti asa de reci (asta in timp ce eu sufeream dupa niste persoane care nu meritau), si mi-au dat acelasi raspuns, si realizez ca au avut dreptate; plus ca fetele sunt mai mult atrase de un tip mai indiferent decat de unul care pare f implicat din prima.crede-ma.BAFTA!

| MasterBoyOfLegends a răspuns:

Sa -ti spun cele 7 pasuri: prima trebuie sa te imprietenesti sa ii fi bun prieten, apoi sa fi de treaba, apoi trebuie sa o privesti in ochi si restul o saruti

| AirWick a răspuns:

Incearca sa nu mai pui suflet in prima... o relatie se cladeste in timp, pe baza de incredere si fara constrangeri.Incearca sa devii in primul rand prieten cu ea, apoi iubithappy

sper ca te'a ajutat:p

| Nobody_8568 a răspuns:

Stii.multe persoane apreciaza persoanele sentimentale.dar tot ce trebuie sa faci.e sa fii sentimental cu un tupeu ascuns.astfel vei arata persoanei iubite ca iti pasa! Sper ca te'am ajutat!