| dorin_9571 a întrebat:

Cum pot fi cu o fata care imi plase?

12 răspunsuri:
gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Cucerind-o?
Te duci la ea, vorbesti cu ea, faci cate o gluma mai "rautacioasa" ca sa o "superi" si dupa ce i-ai captat atentia o inviti la o plimbare/terasa

| dulshe a răspuns:

Pai cuceresteo, voi baietii trebuie sa ne cuceriti pe noi femeile, nu noi pe voibatting eyelashes

| inna a răspuns:

Fa-ti curaj si intra in vorba cu ea. Poate si ea te place dar e mai timida, de obicei fetele asteapta ca baietii sa faca primul pas, nu este corect dar asta e adevarul( spun asta pentru ca sunt fata si stiuhee hee ). Sau mai e o varianta impresioneaz-o cu ceva, sa te faci remarcat placut in fata ei, fetele pot si usor impresionate, le plac baietii atenti si educati, care ies in evidenta prin lucruri bune.Nu le plac cei care incearca sa se dea la ele prin replici idioate de agatat.

Succes!

| andreea_8479 a răspuns:

Hmm.curaj t rogsmugsmug
nu amana... vorbeste cu ea
sau poate esti prea timid... avem internetul la dispozitie telefonulwinking
poti incepe prin a vorbi cu ea p mess, sms uritongue
can esti in preajma ei zambesteiwinking
fi sincer cand vorbesti cu ea. explica i ce simti

mult succes

| dorin_9571 explică:

Poy eu nuss timid deloc, dar plea tupeist credsad

| miasdbnqwyiudnwqiygu a răspuns:

Pai mai intai trebuie sa-i vorbesti frumos, sa-i cere id-ul de messenger si sa-i spui chestii cum ar fi ca e frumoasa, desteapta etc.Mai departe stii u...

| dorin_9571 explică:

Mc clisti pana acum cereai sft j acum dai, superhee hee

| JUSTanIDIOT a răspuns:

Mno si eu tot incerc de ceva timp sa fiu cu o fata...tot ce pot sa iti spun e Dumnezeu stie.................candstraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum zice si gyzzard, ii spui ca are fundu gras, te pocneste si e a ta.

| stefygirl a răspuns:

Pai mai intai vreau sa stiu dacaa sunteti in aceeasi cls?

| dorin_9571 explică:

Nu suntem in aceeasi clasa, e mai mica k minee k un ansad

| Kynext a răspuns:

In primul rand intra in vorba cu ea... apoi fa-i complimente.invit-o in oras... cel mai important e sa fii sincer... dar ai grija sa nu fii prea sincer.anumite fete inteleg gresit acest lucru^_^...in rest, bafta!

Întrebări similare