| user123456789 a întrebat:

Cum pot fi din nou cu ea daca am inselat-o si mi-a dat papucii? Cum pot sa-i demonstrez ca nu voi mai face aceeasi greseala de doua ori si ca ea va fi doar a mea? Imi merit injuraturile, stiu c-am fost dobitoc.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Destul de greu dar nu imposibil.Vei avea nevoie de multa diplomatie dar mai ales de putere de convingere si s-ar putea ca si de multa rabdare. V-a trebui sa-i demonstrezi ca totul a fost o imbecilitate impardonabila, ca ti-ai dat seama si acum ii ceri iertare.Succes.

6 răspunsuri:
| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Are in cap ca o vei face iarasi.Ori e prea desteapta ori nu te iubeste!

| RAY a răspuns:

La fete le place baietii de genul tau, ce sa faci fi indiferent ca se va intoarce la tine sigur, daca te milogesti de ea nu te va vrea dar asa esti o prada

| neutrino a răspuns:

Daca ea nu-i prea isteata, atunci poti incerca cu un bughet mare de flori si o cutie de bomboane "rafinate"! Sa nu uiti scuzele de rigoare!

| ywar a răspuns (pentru neutrino):

Se va alege cu un mare sut in... ce mai, unde-i voinicului mai greu! happy

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Vorbeste cu ea, explica-i. Ai muuuuult de vorbit! Totusi, gandeste-te ca, in cazul in care va impacati, relatia va fi un chin, cel putin la inceput. Ea nu va mai avea deloc incredere in tine, si e foarte posibil ca tu sa te simti sufocat de suspiciunile si pretentiile ei. Daca o iubesti, lupta pentru ea! happy

| Katiekitty a răspuns:

Stii,increderea fetei este cam zdruncinata dupa ce i-ai facut, de abia dupa ce pierzi atunci pretuiesti ce ai avut langa tine.Totusi daca te iubeste ar trebui sa treaca cu vederea aceasta "ratacire de moment",ideea e sa nu se mai repete in cazul in care ea te va ierta.Iar ca sa fii din nou cu ea, fa-i o surpriza frumoasa, invit-o intr-un decor intim, ofera-i un cadou si cere-ti iertare cum stii tu mai bine, acum totul depinde de ea.Succes!