anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot fi unele femei (atenție! femei de 30+, nu fete de 15-16) atât de credule și naive?

Întrebarea e inspirata de întâmplarea unei colege de muncă. Ea are 34 de ani.
S-a măritat pe la 20 ani, are un copil adolescent. A divorțat și pe urmă a mai fost în relație cu vreo 2-3 tipi.
La începutul verii, a cunoscut pe unul de prin cealaltă parte a țării. L-a cunoscut pe TikTok. El îi comenta pe la clipuri, zicandu-i că e frumoasa, drăguță, etc. După nici o lună, s-a mutat la el. Recent, s-au despărțit, ea venind înapoi în oraș. Din spusele ei, acela a folosit-o pentru sex și a tinut-o de gospodină în casă apoi după ce s-a plictisit de ea, a gonit-o.
In trecut, a mai avut parte de chestii de genul, dar tot nu s-a învățat minte.
Îi spusese și familia ei că tipul ăla e dubios, dar ea nu i-a ascultat.
Ea e complexata datorita faptului că e grasa in burta, purtând numai haine largi.

Oare din cauza acestui complex pleacă urechea la vrăjeala indivizilor de genul?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
20 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

In locul tau as cauta sa o ajut altfel decat postand aici.Din felul in care ai scris pare ca barfesti.

| relian a răspuns:

Cine spune ca daca iesi cu un barbat, trebuie sa te ia de nevasta, sau tu pe el?
Iesi cu cineva de ce anume? Isi sa il cunosti, sau sa o cunosti, sa vezi daca iti place si altceva, nu doar asa fizic vazut.
Treb sa stai nitel impreuna, sa faci sex, sa vorbesti etc, apoi iti dai seama daca repsectiva persoana e buna pentru tine sau nu.

Faptul ca ea a avut mai multi parteneri, a avut si barbat ce i-a facut copii si dupa au divortat, ar trebuie sa se opreasca si sa se intrebe, daca nu cumva problema este la ea si nu la barbatii cu care iese ea.

Nu are cum sa fie toti barbatii nebuni sau de aia ce sa o foloseasca numa.
Cind ai multi parteneri si nu se leaga mai nimic cu niic unu, trebuie sa cauti problema la tine in ograda laughing
Poate ca are ea ceva ce alora nu le este pe plac, in general atit barbatii cit si femeile nu discuta astfel de cchestii, dar se retrag din acea relatie, pentru ca nu pot sa treaca pe ce nu le convine la partenr.

Daca are centuri de siguranta sa faca bine sa le dea jos laughing acum toata lumea este inebunita dupa forme, toti vor sa dea jos suncile, centurile negre, sau dew care mai au, unia la categoria grea, altii mai stiu eu ce categorii.

Ce este naspa ca grasimea de pe burta si spate se da jos cel mai greu, dar nu este imposibil, trebuie sa ai vointa, sa maninci mai putin si sa faci sex mai mult laughing

| Sofer a răspuns:

Nu va găsi băiatul perfect așa că încearcă și ea.

| Hyperion7 a răspuns:

Eu tind sa cred că femeile sunt credule, deoarece au lipsuri emoționale! O femeie cu un caracter lipsit de iubire părintească va fi mai vulnerabila decât una care a fost iubita! Sau o femeie care are încredere în sine e mai rezistenta la vrajeli, decât cea care nu are, iar daca mai pui și lipsa de afectivitate din copilărie... clar femeia aceea va căuta afecțiunea in oricine.

Cât despre complexul sau... atât timp cât o controlează, ar trebui sa lucreze la încrederea în sine și va scăpa de acesta.

In general femeile sunt mai credule și atunci când vine vorba de vreo vulnerabilitate cauzata de vreo trauma mai ascunsa din copilărie care o face sa caute iubire toxica după tiparele familiale.
Cel puțin eu asta am observat la cazurile pe care eu personal le-am întâlnit! Și nu mă refer la fete, ci la femei!

| anonim_4396 explică (pentru Hyperion7):

Bine spus! Dacă ai fi dat acest răspuns înaintea Violetei, tu ai fi primit funda.

| Hyperion7 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e vorba de funda, nu gonesc după funde, însă apreciez gestul big grin

| StoicAnalysis a răspuns:

Prostia doare. Unii se lovesc cu capul de pereti de nenumarate ori si tot nu se invata minte. Nu e nici un complex. E doar lipsita de inteligenta.

| Eireann a răspuns:

Vezi si la TV cazuri de femei trecute prin viata, la 50 de ani chiar, care se indragostesc si trimit toti banutii unor necunoscuti de pe net care le impuie capul cu povesti de iubire.
Uneori pur si simpul si-a facut in cap o imagine de "fericiti pana la adanci batraneti", tipul a alimentat-o si ea si-a dorit atat de mult sa fie adevarat incat s-a convins singura sa il creada.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai este vina prietenei tale. Pt ca ea la 34 de ani inca mai are ifose de adolescenta. 100% este abordata si de barbati cumsecade, dar ei nu ii plac aia. Ea vrea pretty boys/bad boys. Sunt sute de femei in aceiasi situatie ca prietena ta. Sincer, va meritati soarta. Foarte bine, odata cu actiuni gresite vin si consecintele.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu e prietenă cu mine. Doar colega de muncă.

| nyoentox2002 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu cred că e vorba de asta poate și asta dar totul poate fi și nereciprocitatea, că de exemplu persoanele pe care le plac eu nu mă plac ele și persoanele care mă plac, nu le plac eu laughingdecât ceva nereciproc mai degrabă singur/ă

| anonim_4396 explică (pentru DracuIa):

Nu-i nimic, mie imi place moaca ta, no homo laughing

| nyoentox2002 a răspuns:

Eu care credeam că femeile sunt a draculuihappy.
Așa a fost la mine! am dat tot din mine și mereu am fost dezamagit, am ajuns sa urăsc genul femininsad.
Că dacă nu ai bani toate fug, la mine mi-a zis mătusmea că atunci când avea 17 ani nu se uită la ăia nu aveau portofelul plin!
Dar de faza cu colega ta de munca nu prea știu ce să zic, știu cum e sa te atașezi de persoana respectiva și apoi să te șantajeze emoțional! Sunt multi playeri și playerițe, Fosta mea a fost o playerita

| pufulescu0o a răspuns:

Si eu cred la fel, ca a vrajit-o pe baza unor complexe si probabil cel despre care spui. Exista oameni cu talent la manipulare si mai ales cu talent in a mirosi ce nesigurante si complexe ale partenera.
Oricum si ea are o parte barosana de vina... dupa o luna de relatie online sa te muti la el?! Asta e greseala de fetita de 15 ani, scuze!

| kGeorge a răspuns:

Unii oameni sunt șarmanți, atragatori, care stiu sa vorbeasca si ii ajuta si fizicul.
Cine stie, probabil s-a confruntat cu un "pescar" profesionist.

| kGeorge a răspuns:

Mai ales ca unii oameni devin si disperati din cauza singuratatii, si se cupleaza cu persoane care nu au intentia de a face casa buna cu ei.

| Michele7 a răspuns:

Poate are niște traume emoționale sau încă nu s-a dezvoltat mental. Unii sunt adulți în toată firea, însă se comportă ca niște adolescenți din păcate.

| anonim_4396 explică (pentru Michele7):

Traume pe naiba! A fost proasta, cand esti prost/ paroastă, trebuie sa suporti consecintele! Pe mine ma amuza la maxim astea care boscesc dupa pularai laughing