Sper ca nu ai scris vreunei fete, vreun mesaj, asa cum ai scris aici. Ca nu ma mira ca nu ai o prietena.
Este un răspuns eronat, nu mai putut ajuta... Ai dat cu dragul de a comenta sa fi membru săptămânii ceva de genul, cine ma poate ajuta poate sa îmi răspundă cum sa procedez.
Ai să ne închidem ochii amândoi sa simțim la fel?
Du-te baitel si te culca, ca la mine-i ora 10 dimineata!
Am aflat răspunsul... Toți din jurul meu sunt rai si de aia nu vor relație?
Cand vii cu asemenea tampenii ca "Că toate fetele sunt nașpa... " nu te astepta sa te placa vreo fata.
Mai educa-te un pic si invata sa vorbesti frumos, ca de aceea nu se uita nici una la tine!
Pai toate asa vad, toate se feresc sa vorbească parca sunteți comuniste. Fetele nu ar trebui sa aibă trepturi gen sa aibă dar mai puține drepturi ca un om normal
Mai termina cu generalizarile astea idioate!
Fetele nu sunt o specie de animal sunt la feld e inteligenet si unele poate mai inteligente ca tine.
Iar in lume, daca nu ai auzit pana acum, este deja recunoscut faptul ca femeile au drepturi egale cu barbatul, iar ca inteligenta nu sunt cu nimci mai prejos.
Ar trebui să îți fie rușine ca încurajezi fetele să nu vorbească cu alți. Ești prea rea, nu știu dar încurajezi fetele să fie antisociale sa nu vorbesca prin ce spui tu acolo
Îmi cer scuze TPU dacă am greșit puteți sa îmi spuneți
Eu incurajez fetele sa nu vorbeasca cu magarii care jignesc si sunt incapabili sa judece inainte sa deschida gura.
Ar trebuii sa-ti fei tie rusine, ca nu ne tragem de sireturi sa-mi vorbesti al per tu si sa-mi spui mizerii, cand esti incapabil sa gandesti si sa vorbesti frumos cu fetele.
Nu stiu cum te-au educat parintii, dar se pare ca aici au dat-o in bara cu tine.
"Ai să ne închidem ochii amândoi sa simțim la fel?"
Vrei să visezi alături de Jassmina?! ))
De binde de vis
Eu nu am nimic cu nimeni... Ficare are dreptul la opinie... Si ia să crede deșteaptă si încerca să mă pună într-o imagine prosta
Poți face asta și singur. De fapt e recomandat sa fii singur când vorbești cu tine.
Că altfel se uita lumea ciudat.
Dar ce răspunsuri dai la mișto... Nu mă ajuți deloc
Uh, cred ca stiu pe cineva destul de bun pentru tineee
|
|
|
|
||
\|/
♤LIMBA ROMANA♤