| HawkEyeRO31 a întrebat:

Cum pot impresiona o fata? Adica sa ma placa? (v-ati prins voi)

13 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Scoțând-o în oraș!

| Cristiann25 a răspuns:

Respect,intelegere,COMUNICARE multa, sinceritate si de ce nu si mici atentii! Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Comunici cu ea, o respecţi, o răsfeţi cu cadouri.
Te pup!

| ThisGirlHere a răspuns:

Uhm, depinde de fata. Dar de cele mai multe ori, nu o intereseaza cadourile happy. Fetele cauta de obicei afectiune. Pentru inceput, ai putea incerca s-o faci sa rada..sa se simta bine alatruri de tine. Este important sa fii tu atunci cand o abordezi..sa nu fii superficial si sa nu exagerezi cu ceea ce spui. Succes! happy

| HawkEyeRO31 explică (pentru ThisGirlHere):

Pai nu pot chestia asta. Ca e un pitic enervant care se tot baga la ea. Si daca ii zic sa mearga cu mine in oras incepe sa faca ca gorila crying

| ThisGirlHere a răspuns (pentru HawkEyeRO31):

O placi? Ea te place? happy

Eu da. Ea habar nu am. Merge sa ii dau o poezie(de dragoste)? Daca da cum i-o dau>?

| ThisGirlHere a răspuns (pentru HawkEyeRO31):

Ar merge. Dar ai grija sa nu fie una luuunga si plictisitoare big grin. Sa fie una scurta si putin amuzanta. Dar inainte de asta, asigura-te ca nu are prieten. Succes! happy

Si asta cum imi dau seama :wall:

| anonim_4396 a răspuns (pentru HawkEyeRO31):

Se pare ca nu ai mai mult de 11 ani, pui prea multe intrebari.La anii tai inveti, iti imbogatesti cultura generala si te bucuri de restul copilariei, vei avea destul timp de la liceu de dragoste.

| HawkEyeRO31 explică:

Ei bine azi am avut excursie si a stat in spatele meu si ne-am jucat vreo 4 copii ASP. Faza e ca un baiat mai mic ca mine care pare sa o impresioneze nefacand ceva. Si am cel mai mare dezavantaj: eu=gras...

| aRaBw a răspuns:

Fi tu insuti! si acordai putina atentie si petrece timp cu ea...si iti vei da seama daca te place din comportamentul eiwinking
Bafta!

| HawkEyeRO31 explică (pentru aRaBw):

Ei bine azi am avut excursie si a stat in spatele meu si ne-am jucat vreo 4 copii ASP. Faza e ca un baiat mai mic ca mine care pare sa o impresioneze nefacand ceva. Si am cel mai mare dezavantaj: eu=gras...
RASPUNDE