| szdfxgh a întrebat:

Cum pot intra in dicutie cu baiatul pe care il plac... el stie asta,i-a zis colega intr-un fel ironic,el acum se uita cu dispret la mine si incearca sa ma evite, ce pot face eu? e cu 3 ani mai mare

Răspuns Câştigător
| Krosa a răspuns:

Vezi tu de obicei sunt genul aia de baieti care daca afla ca o fata ii plac el devine foarte nepasator, ironic, chiar daca el poate te simpatizeaza. Dar ce a facut prietena nu a fost corect dar asta e viata. Nu stiu ce sa zic ...la inceput ar trebui sa-i atragi atentia dupa felul in care arati. Trebuie sa arati taznet, cool, sexy! Dar mare atentie NICIODATA SA NU TE PROSTESTI! Vezi tu majoritatea fetelor fiindca nu au ce sa mai discute sau ca sa para mai interesante fac greseala asta! Dar tu sa nu o faci niciodata, sa iti aduci aminte asta! Si da. sa revenim la subiect, dupa ce ii atragi atentia cu noul tau look, poate puteti incepe o discutie, poate pe facebook, poate pe mess, poate chiar cand va intalniti pe afara, cine stie! Dupa incearca sa discuti mai multe aventuri de ale tale (daca ai), despre voi ce aveti in comun! Ce ai facut azi la ora de matematica...ce stiu eu, ceva care sa ii distraga atentia, sa nu il plictiseasca! Ceva haios, dar nu rusinos! O alta regula (ca sa zicem asa) NU IL MINTI! Nu duce la nimic minciuna, ci doar la neincredere! Eu impreuna cu niste prieteni ne duceam pe afara si jucam Adevar sau Provocare, si atunci l-au chemat pe un tip care il simpatizam si dupa incet, incet ne-am imprietenit iar acum suntem impreuna!

Funda?

Ps: Incearca sa fi tu insati, originala nu incerca sa copiezi stilul altei fete asta va deveni plictisitor, incearca sa ai ceva anume ''un punct forte'' ca sa zicem asa! Daca ai niste ochi frumosi incearca sa ii pui in evidenta, sa ai ceva special! Ii va adora! Vezi tu baietilor le plac fetele speciale, originale! Si da..inca ceva de fiecare data sa mirosi frumos, sa ai deodorant cu tine permanent la fel si parfumul, si nu uita sa fi ingrijita, si curata de fiecare data! La fel si cu mersul sa ai un mers elegant, finut!

Funda? Din nou

| szdfxgh explică (pentru Krosa):

Nici nu stiu, sunt momente cind el vine din urma mea cind ma vede, sau se uita la mine si dupa zimbeste/ride, si incearca sa asculte ce vorbesc cu colegele...dar sunt si momente cind daca ma vede fuge de nul mai tin picioarele, ce ma fac?

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Accepta realitatea ca el nu este interesat de tine, cel putin momentan.

| sofisis a răspuns:

Daca se uita cu dispret si te evita, e clar ca,"colega" i-a spus ceva mai mult decat ca il placi. Cine stie ce interese are si ea la el si ce reclama negativa ti-a facut...

| Seepty a răspuns:

Te evita pentru ca esti mai mica decat el si ar vrea o relatie serioasa cu o fata de varsta lui. Eu zic sa-l lasi in pace si sa-ti vezi de viata in continuare.

| stark47 a răspuns:

3 ani nu e chiar mult(acum depinde si de ce varsta ai tu), simplu salut atunci cand te intalnesti cu el consider ca e destul, dintr-una in alta cine stie unde se poate duce conversatia.+ca se uita cu dispret la tine...cred ca doar ti se pare

| Flllaaa a răspuns:

Cum ti s-a spus trebuie sa accepti realitatea dar poti sa o si schimbi, daca vrei neaparat sa placi un baiat gaseste macar unul care sa te placa si el pe tine. Daca simti ca acest baiat te place sau ca merita sa-l faci sa te placa, incearca sa fii tu insuti cand vorbesti cu el, adica macar fata de cel pe care-l placi sa nu fii nevoita sa te prefaci. Cel mai important cand vb cu el e sa fii sigura pe tine.