| cosmin2sun a întrebat:

Cum pot invinge timiditatea?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avand incredere in tine.
Spune lucrurilor pe nume, nu le mai tot analiza ca asa ramai cu gandurile.
Fi spontan nu mai pleca urechea la nimic.
Eu eram timida cand eram mai mica, dar iesind cu oameni mai tupeisti mi-am rezolvat problema si sunt cea mai loco laughing.

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Timiditatea este boala tineretii,trece cu varsta.Dar, ca sa nu astepti asta, iata ce vei face.In primul rand,te vei uita in oglinda si vei vorbi,vei rade, vei striga, chiar vei injura.Iti recomand sa faci lucrul asta de cateva ori pe zi in reprize scurte.Pe urma,exista un exercitiu yoga. Dimineata,cand abia ai deschis ochii si esti inca in pat,incearca sa imiti toate animalele care iti vin in minte(sa miaunu,sa latri,sa behai,sa canti cucurigu,etc). Sangele si mintea se pun in miscare, te vei trezi cu o buna dispozitie rara pe care o vei pasatra toata ziua, stiind micul tau secret.Parintilor le poti explica,sa nu creada ca ai innebunit subit, dar nu divulga acest lucru nimanui, cu cat stiu mai putini cu atat mai puternic si mai indraznet te vei simti.Metodele sunt verificate si vei reusi sa depasesti mica ta problema.Mult noroc!

| ELLSSA a răspuns:

Prin mult"exercitiu" scapi de asa ceva.

| Bl3ndDjBl3nd a răspuns:

Incredere si nepasare ca doar o viata avem

| alexandru_4652 a răspuns:

Sincer? trebuie sa fi un magar... cu fete in general dupa ce iti bati joc de 2-3 [ la inceput te doare pe tine] iti trecebig grin

| sysy_1065 a răspuns:

Avand incredere in tinewinkingsa ai incredere in tot ceea ce faciwinking

| PinguinuL a răspuns:

O provoci la un parte-n-parte ^^

Întrebări similare