Buna,
Cauta un moment cand este singur, trebuie sa fie macar o data, nu stiu cand merge la baie sau nu stiu in alta parte. Daca ti-e aiurea sa o faci mai bine iei la purecat cunostiintele si vezi care sunt comune si care te-ar putea ajuta. Succes!
Nu...in nici un caz prietenii, o sa-ti reprosheze ca u nu esti in stare sa faci rost d el sau nu ai tupeu si curaj sa faci asta. atragei atentia si fa in asa fel incat roata sa s intoarca si sa faca el rost d id tau. Trebuie sa ia rabdare:*
Daca ii stii hi5-ul poti afla Id-ul (nu mai stiu exact cum)dai o solicitare de prietenie, iar cand iti da accept primesti mail, in mail parca ii si Id-ul), sau daca nu are poti sa faci schimb de liste cu cineva care stii sigur ca il are.
Dar si daca stii ca prietena pe care vrei sa o pui sa ii ceara id-ul e de incredere... poti sa ii zici ei.
Lasand gasca laoparte. tie iti e rusine sa ii ceri id, dar atunci cum vei vb cu el? nu e frumos sa te ascunzi dupa o tastatura, daca vrei sa vorbesti cu el, te duci pur si simplu si ii spui sau il chemmi la un suc, ca nu e o moarte. succes
Si mie mi s-a intamplat asa ceva, parerea mea este sa te duci langa el cand il prinzi singur, sau cel mai sigur, fa rost de numarul lui de la un prieten de-alui si asa ii poti da mesaje, sa vorbiti prin mesaje si asa ajungi sa ii ceri si id-ul sau poate ti-l va cere el. :*
Sunt in aceeasi situatie ca tine numai ca am fost cu o fata sal luam si imi era rusine de el si l-a intrebat fata daca "ne" da id lui si a zis ca nu... o sa incerc sa il salut mereu cand il vad si poate ne imprietenim si dupa aia o sa il cer. Sper ca ti-am fost de ajutor :*:*
ralucuta întreabă: