Ti-o bagi in blender, sau bagi blenderul in tine.
Iti garantez ca sigur o sa ai o erectie puternica de o colorezi toata camera dupa ce faci asta.
Cu mîinile! Trebuie să ai şi un reper vizual, Ia ca target o poză de-a lu' Drăguşanca!
Toata lumea te-a luat la misto, insa eu o sa incerc sa iti dau un raspuns serios, in limita in care se poate. Intrebarea ta nu este prea explicita deci o sa incerc sa deduc ce ai vrut sa intrebi.
Daca ai vrut sa intrebi cum poti obtine o erectie puternica prin masturbare, atunci cred ca depinde doar de gradul tau de excitare. Incearca niste stimuli vizuali. Daca ai vrut sa intrebi cum poti OBTINE o masturbare avand o erectie puternica, habar n-am ce sa-ti raspund. Cred ca cel mai simplu e sa platesti o curva. Daca ai vrut sa intrebi cum te masturbezi cand ai erectie mai puternica decat de obicei, se procedeaza la fel ca in cazul unei erectii mai slabe. Fiecare ar trebui sa isi cunosca propriul corp si sa stie cum sa se autostimuleze cat mai bine. Daca ai inca o varsta frageda, o sa aflii toate cele pe parcurs.
anonim_4396 întreabă: