Poate daca ai reusi sa fi putin mai mult explict/explicita...cu siguranta te-as putea ajuta
Ma gandesc toata ziua la corpul unui baiat(sunt tot baiat), la ceea ce a facut(m-a sarutat), la ceea ce mi-a propus(sa ma culc cu el)...etc
Ceea ce zici tu acolo e nebunie curata.)))))
As vrea sa cred ca visez, dar nu e asa.Si simt multe, prea multe pentru el, dar cred ca doar respecta un pariu, nu cred ca tine intr-adevar la mine
Daca vrei iti pot da cateva sfaturi pe privat tinand cont ca am avut un amic gay si o prietena bi
Ti-a trecut poate prin minte ca esti gay sau cel putin bisexual?
si poate de asta ai gandurile astea?
ideea este simpla trebuie sa te hotarasti ce iti place: carnatul sau savarina, penis sau vagin... ideea este ca singur trebuie sa iti dai seama ce vrei...
Ok,poate o sa incerc, dar daca m-am sarutat si cu un baiat, si cu o fata, conteaza cine m-a atras mai mult?
Pai...Amandoi au facut-o fara sa vreau.Ei i-am raspuns fiindca mi s-a parut un gest politicos, si da am rosit fiindca...nu stiu de ce.
Cu el a fost diferit, adica lui nu i-am raspuns de prima oara, ci de a 3-a, a 4-a, dar de prima oara m-am simtit minunat.
Nu...Nu fac misto?! de ce as face-o.Chiar acum m-au intrebat amandoi daca vreau sa vina la mine.eu cred ca astia doi vor sa ma faca sa sufar.Sunt verisori.sigur asta au in gand... Par egoist ca o spun, dar mi-e mila de mine
Dar de ce nu vrei sa iti urmezi inima? De ce nu vrei sa te accepti asa cum esti? Daca nu te accepti asa cum esti, atunci nimeni n-o va face pentru tine. Fii mandru de tine nu esti mai diferit de restul oamenilor.
Cred ca doar isi bate joc de mine.Sa fim seriosi, pe langa el eu sunt un pricajit.Adica el are 21 de ani si eu doar 14.Cine s-ar uita serios la mine?!
Atata timp cat gaurica nu e infundata, pentru gay nu mai conteaza varsta
Daca vrei, putem vorbi pe privat. Am vorbit cu multi si m-au invatat multe despre ei. Apropo, avem ceva in comun
Ce?
Despre gay, sa ii intelegi mai bine daca tu nu iti dai seama singur. Mie mi-e indiferent, copile. Nu eu visez la el
Nu...ce avem in comun?
Nu conteaza
Vorbesti putin ca un troll... te-am mai vazut intr-o intrebare. Daca aveai nevoie de ajutor intr-adevar, erai de acord micutule.
Am nevoie, dar mi-e prea jena...De mine, de ceea ce fac, de sora mea, de parinti, de zambetul mistocar al lui frate'miu...De tot
In primul rand tu ai vreo 14-15 corect? si baiatul de care esti,, indragostit,, e mai mare! nu e ok riscul e a tau vei face multe boli ex:sida chiar si artisti au murit din cauza asta. daca e o dependenta, ar trebui sa incerci sa faci cu o fata sunt sigura ca ai sa uiti de acel baiat si ai sa revii la placerea de a face sex intre,, baiat fata,, nu invers si nu ar mai fi corect sa le zici parintilor sau prietenilor...sunt sigura ca daca s-a dat la tine de cateva ori, s-ar putea sa te badjocoreasca.nu e deloc ok.
Nimic ce este omenesc nu e rusinos!
Fa-o daca simti asta dar gandeste-te ce se va intampla apoi cate bolii cu contact sexual poti lua sau cate boli pentru ca anusul e perceput sa scoata ceva nu sa primeasca...
anonim_4396 întreabă: