anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot parea mai matura deca sunt? ana 17

8 răspunsuri:
| HBK a răspuns:

In loc sa te bucuri ca esti tanara.Cu timpul devii si mai matura, dar gandeste te:chiar se merita sa produci o schimbare radicala pentru cineva?

| mary_5801 a răspuns:

Eu am 26 de ani si nu stiu cum sa fac sa par mai tanara inca de pe acum, iar tu... ce-ti debiteaza mintea.

| κίllą a răspuns:

Pai acum depinde si de cat de dezvoltata esti.hee hee

| daminushh a răspuns:

De ce ai vrea sa faci asa ceva? Sa impresionezi pe cineva? Sau doar pentru tine? Si nu pot sa iti dau sfaturi cum sa te maturizezi.si nici cum sa arati cu 3 ani mai mult decat acum pentru ca trebuie tu sa fii multumita de ce esti acum, cineva sigur apreciaza felul tau de a fi, felul cum gandesti sau felul cum arati. Nu te grabi! Ai rabdare, ca multe lucruri vin de la sine!:*

| @@ a răspuns:

With your brainhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Schimbare de mentalitate... poti incerca prin a nu mai rade din orice, a nu mai rade la orice porcarie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne doamne, este foarte aiurea si pentru noi.stim ca este bine sa pari mai tanara, dar ganditi-va si la noi.chiar azi am fost la bijuterie sa-mi mai fac o gaura in ureche, si mi-a zis d-na de acolo sa vin cu mami sa-mi fac gaura. dumnezeule! am aproape 19 ani si peste tot trebuie sa ma duc cu mami pentru ca nu-mi primesc varsta? este strigator la cer nu vi se pare? mai mult de 17 ani maximmmm nu primesc, am primit si 14 ani. eu cred ca daca ati fi in locul nostru v-ati dori acelasi lucru.

| iulian_2775 a răspuns:

Cred ca ar fi bine sa ramai copilaroasa mai mult timp mai tarziu o sa a-ti doresti acesti ani

Întrebări similare