anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot pune la incercare o prietena apropiata sa vad daca isi doreste sau nu o relatie sexuala cu mine?

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Fetele vor sex doar daca te insori cu ele, dar poti incerca, dar o sa fi facut nesimtit

| Stropdeploaie a răspuns (pentru RAY):

Serios?

| RAY a răspuns (pentru Stropdeploaie):

Foarte serios

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Sunt si fete la care functionaza abordarea directã, e amuzant cum sunt atâtea pe TPU care zic asta laughing
Dar ce nu spun e ca functioneaza asta doar la un prieten foarte apropiat sau unu care il considera frumos laughing in majoritatea cazurilor.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu comentez eu despre fetele de pe TPU, nu sunt dumnezeu sa le cunosc, dar cu unele cu care am vb vreau sex pentru nunta

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Mda.Poti sa te simti si flatat. Bagi o vrajealã cu luna de miere, le dai un vis si te-ai scos fara altceva.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Le invit la mine la palat

| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti pune la incercare pe nimeni, ca nu exista asemenea incercari sau teste, dar o poti intreba direct.

| Catrice a răspuns:

O întrebi deschis.
Sauu spui ceva gen 'îmi doresc sa fac sex cu cineva și nu am cu cine', cine știe, poate se oferă.

| Plato a răspuns (pentru Catrice):

Pe bune? Asa, nonșalant? Iti dai seama ce fel de femeie trebuie sa fii pentru a accepta macar intrebarea, sa nu mai zic sa fii de acord. De-as fi eu femeie si m-ar întreba asa, i s-ar duce mostenitorii pe...

| Catrice a răspuns (pentru Plato):

Și ce, preferi o poveste de câteva ore/zile/luni ca apoi sa descoperi ca vrea doar un partener de sex?

| Andreeush a răspuns:

Ii vorbesti clar. Fara ocolite.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O seduci sa vinã dupã tine, de preferat intr-un loc unde sunteti doar voi, acolo iti faci miscarea.nu prea cred cã e atât de idioata sa- nu-si dea seama ca despre sex e vorba.laughing

Lasã intrebatul deschis, tot ce trebuie sa faci e sa-ti tacã fleanca.