Dar ea ar fi trebuit sa isi dea seama singura atunci cand te raneste... Pe de alta parte ar trebui intr-adevar sa fii si tu mai distant fata de ea atunci cand greseste, pentru ca doar asa s-ar putea schimba si ea prin prisma atitudinii tale. Daca atunci cand greseste tu te comporti la fel de iubitor cu ea, nu o considera ca pe o greseala si ca te-ar fi ranit
Eu cand sunt suparata pe prietenul meu nu ii mai vorbesc asa mult decat "buna ce faci" si atat, cand sunteti impreuna nu stiu ce sa zic nu o tine de mana, nu o lua in brate sa vada ca esti suparat
Nu o mai cocolosi atata. Zau, ii s-a urcat ca tu nu poti sa te superi, ca doar ea poate.Arata-i si tu indiferenta. Ea este o fire rece tu una calda. Ori iti gasesti pe altcineva ori mai fratilor lamuriti intre voi...
De ce ai vrea sa fii suparat pe ea? explica-i si ei k nu poti sta suparat mult timp pe ea fiindca o iubesti mult.niciun om normal nu ti-ar cere sa stai suparat pe el.
Se simte vinovata, si vrea sa scape de sentimentul acela... vrea sa te vada suparat ca sa nu se simta ea prost. Probabil a facut vreo tampenie si vrea sa se revanseze cumva...
Ma rog vorbeste cu ea despre chestia asta si vezi ce poti rezolva
Bafta
E simplu sa fii suaprat pe cineva.Mai greu este sa arati afectiune.Fii indiferent si raspunde-i scurt si sec la intrebari fara prea multe detalii.Nu o mai imbratisa si nu o mai saruta cum faceai inainte.Fii si tu mai rece exact cu este si ea cu tine.