| 2751212335011 a întrebat:

Cum pot recuceri un baiat?worried
cand ii placea lui de mine nu`mi placea mie de el.

si acum e invers...
va rog spuneti-mi ce pot sa fac.
nu vreau sa mai sufara si sa mai plang

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, pai poate el inca mai simte ceva pentru tine, dar a vazut ca tu nu il placi si s-a dat la o parte, sau acum poate si-a pierdut interesul vazand ca nu simti la fel ca el...cred ca nu va fi greu sa il recuceresti. Daca cumva ai id-ul lui de mess sau nr de telefon eu zic sa intri in vorba cu el, si asa incetul cu incetul spune-i ce simti pentru el, cand il vezi intra in vorba cu el, zambeste-i, fa-i complimente, priveste-l in ochi, astfel isi va da seama ca il placi si poate va reactiona pozitiv.

3 răspunsuri:
| i.love.me a răspuns:

Pai iceara sa il recuceresti sa fii distanta, sa te faci fruoasa cand esti in prejma lui, sa ii atargi atentia prin lucruri simple...
nu mi s-a intamplat pana acum dar asa as proceda

| mariaw a răspuns:

E posibil sa ti-o plateasca cu aceeasi moneda. De aceea, oricat ti-ar placea de el, fii mai rezervata in a-i arata asta. Mesajul tau l-a inteles cu siguranta, fapt pentru care se simte liber sa-si manifeste orgoliul stiind ca intr-un fel "puterea" e la el. Daca insa simti nevoia sa faci ceva si esti mai curajoasa, ii poti spune direct ca iti place de el si ai vrea sa-i afli si parerea lui cu privire la acest aspect(nu ai nimic de pierdut, in cel mai rau caz ajungi tot in situatia de acum)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa reiei legatura cu el, fii cat mai naturala si cat mai comunicativa.Si incearca sa-l convigi de ceea ce simti! happy