Buna, pai poate el inca mai simte ceva pentru tine, dar a vazut ca tu nu il placi si s-a dat la o parte, sau acum poate si-a pierdut interesul vazand ca nu simti la fel ca el...cred ca nu va fi greu sa il recuceresti. Daca cumva ai id-ul lui de mess sau nr de telefon eu zic sa intri in vorba cu el, si asa incetul cu incetul spune-i ce simti pentru el, cand il vezi intra in vorba cu el, zambeste-i, fa-i complimente, priveste-l in ochi, astfel isi va da seama ca il placi si poate va reactiona pozitiv.
Pai iceara sa il recuceresti sa fii distanta, sa te faci fruoasa cand esti in prejma lui, sa ii atargi atentia prin lucruri simple...
nu mi s-a intamplat pana acum dar asa as proceda
E posibil sa ti-o plateasca cu aceeasi moneda. De aceea, oricat ti-ar placea de el, fii mai rezervata in a-i arata asta. Mesajul tau l-a inteles cu siguranta, fapt pentru care se simte liber sa-si manifeste orgoliul stiind ca intr-un fel "puterea" e la el. Daca insa simti nevoia sa faci ceva si esti mai curajoasa, ii poti spune direct ca iti place de el si ai vrea sa-i afli si parerea lui cu privire la acest aspect(nu ai nimic de pierdut, in cel mai rau caz ajungi tot in situatia de acum)