| Alex4LighT a întrebat:

Cum pot sa abordez o fata pe care nu o cunosc? As vrea sa o cunosc ca am niste dubii ca m-ar placea, deoarece vineri cand am fost la petrecerea de halloween la scoala in timp ce dansa[cu alte fete] se intorcea la mine, imi mai arunca o privire cu coada ochiului, dar destul de des, ca atunci cand un baiat se uita in ochii unei fete si aceasta in ochii lui[am stat de vreo 2 ori asa uitanduma in ochii >ei:"]. Am un coleg care cred ca o cunoaste deoarece intr-o zi i-a facut cu mana si cand l-am intrebat cui i-a facut cu mana a zis ca ei ca o cunoaste. Ea nu iese prea des pe afara[asa am obsv eu] deoarece e in loc 2 al scolii la etajul 2.Deci,cum as putea sa intru in vorba cu ea, despre ce sa vorbimhappy. Si daca as afla cum o cheama las ruga pe un prieten sa-mi dea idul ei deoarece cred ca e in clasa cu el, ar fi bine? Dau funda pentru cel mai bun raspuns!

4 răspunsuri:
| Danny a răspuns:

Unei fete ii place sa stie ca a fost remarcata. Poti sa incepi conversatia: Hey, te-am vazut la petrecerea de halloween. Mi-a placut costumul tau (daca avea costum). Intreab-o ce filme ii place, intereste, hobby-uri, etc. Conteaza doar sa fi sigur pe tine si sa nu eziti sa-i zici ceva! Succes! big grin

| mgtow a răspuns:

Te apropii si ii zici, salut vino cu mine putin ca vreau sa iti zic ceva si acolo iti dai drumul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei. te pot intreba cum o cheama? si din c cl e?batting eyelashes

| Alex4LighT explică:

@anonim nu inteleg de ce tear interesa, poate doar pentru ca ma cunosti, o singura pers dp TPU stie cine sunt in realitate, nu stiu cum o cheama as vrea sa stiu, si cred cai stiu cls dar n-am de ce sa tio spun. Vrei sa vb despre asta? da-mi add :bad_boy_yo_killeru@yahoo.com,te rog da-mi add chiar vreau sa te intreb cevawinking.