| Alex4LighT a întrebat:

Cum pot sa abordez o fata pe care nu o cunosc? As vrea sa o cunosc ca am niste dubii ca m-ar placea, deoarece vineri cand am fost la petrecerea de halloween la scoala in timp ce dansa[cu alte fete] se intorcea la mine, imi mai arunca o privire cu coada ochiului, dar destul de des, ca atunci cand un baiat se uita in ochii unei fete si aceasta in ochii lui[am stat de vreo 2 ori asa uitanduma in ochii >ei:"]. Stiu cum o cheama, am aflat si eubatting eyelashes), de la ce cls etc dar as vrea sa intru in vorba cu ea insa ea nu prea iese pe afara, dar cand pleaca de la scoala o ia pe acelasi drum cu mine cu o fata pe care o cun cat de cat. Daca i-as cere unui prieten idul ei[daca il are] ar fi ok? As vrea sa stiu, cum sa incep o conversatie cu ea? Funda pentru cel mai bun raspuns, mersi anticipat!happy.

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Cel mai bine este sa mergi si tu impreuna cu ele. Ai spus ca pe cealalta o cunosti mai bine. Cand le vezi odata mergi cu ele, normal saluti la inceput si poti sa o rogi frumos pe cealalta sa faca prezentarile. Si mai departe sper ca va descurcati voi. happy

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa rost de id-ul ei, vorbeste cu ea. poti sa ii sugerezi sa va vedeti si la sc...intreab-o daca are prieten, converseaza cu ea.trebuie sa iasa cevabig grin succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbeste cu ea intreab-o daca vrea sa stea cu tine, binenteles daca tu vrei si ceva important:sa nu te indragostesti repede pentru ca o sa ai numa de suferit. Good luck!