| aspirina a întrebat:

Cum pot sa aduc o fata in pat ((nu pentru sex ci pentru dragoste)). Este prietena mea.Ne iubim foarte mult. Nu vreau sa ii spun in fata nici pe ocolite. Ce gesturi as putea face?

6 răspunsuri:
| crystal123 a răspuns:

Pai. pentru inceput mergeti intr-un loc in care sa fiti doar voi 2. apoi incepeti sa va sarutati. excit-o. si totul o sa vina de la sine... in niciun caz sa nu ii spui chestii de genul "daca ma iubesti trebuie sa faci asta" sau mai stiu eu ce... si daca spune ca nu vrea, pe moment spui ca o intelegi, dar mai apoi repeti faza laughing bafta :*

| Mina a răspuns:

Daca este prietena ta si va iubiti, trebuie sa si comunicati. Vorbeste cu ea despre asta, afla ce parere are, daca este de acord sau nu. Daca este de acord, nu trebuie sa te mai stresezi ce replici sa folosesti. laughing Nu uita ca intr-o relatie sunt 2!winking

| monyk a răspuns:

Buna, depinde cat tim paveti impreuna, varstele voastre. Daca o iubesti gandeste-te daca e pregatita ca fetelor le e mai greu la inceput si intai gandeste-te la ea daca o iubesti, apoi la nevoia ta de a face sex cu ea sau dragoste;
E bine ca va iubiti mult dar daca vrei sa faci dragoste cu ea trebuie inainte sa discuti cu ea despre acest subiect sa vezi ce parere are, daca isi doreste, cum. cand, unde, depinde si de dorintele ei;
poarta o discutie serioasa despre tema asta si apoi in functie de ce iti spune ea vei sti ce sa faci; daca are nevoie de timp asteapta-o sa vada ca tii la ea cu adevarat, poarta-te frumos cu ea, alint-o, fa-i complemente, sun-o, intalneste-te cu ea cat mai des, fi respectuos cu ea si cand sunteti in intimitate atunci sarut-o, ia-o in brate si intreab-o daca vrea sa mergeti mai departe, daca e de acord atunci continua, daca va refuza sa nu o fortezi, sau sa te superi pe ea ca stiu cum e aiurea, ca si eu odata am fost pusa in postura asta, nu am vrut sa o fac cu iubitul si el s-a suparat pe mine si din aceasta cauza m-a facut sa ma simt penibil si sa plangsad, nu fa greseala asta, respecta-i deciziile oricare are fi acelea.

| Farcas a răspuns:

Daca e prima oara pentru ea ai putea face o atmosfera mai romantica in care sa se simta in largul ei, pentru ca lucrurile sa vina de la sine. Cel mai bine ar fi pentru prima data ca sa fie o experientza placuta pentru amandoi sa o duci intr-un loc unde sa fiti doar voi doi, pune`i petale de trandafir si pregateste o baie cu spume.Nu sari direct pe ea, ci incearca sa o saruti mai tandru ca de obicei, pune`i mana pe sani, apoi dezbrac`o incet dar inainte de asta intreab`o daca isi doreste acest lucru. Daca nu vrea, poate nu e pregatita, si nu trebuie sa te superi sau sa o fortzezi. Daca totul insa decurge bine si accepta, oricat de emotionati ati fi, sa nu uitati de protectie.Bafta.

| aspirina explică:

Stiu.Ca trebuie sa comincam dar uneori da semne ca vrea si nu pot sa ii spun. vorbim incredibil de mult dar...Nu stiu.Am nevoie de sfaturi ce gesturi sa fac...Are 17 ani ea si eu tot 17.Suntem de 6 luni impreuna

| Farcas a răspuns:

Daca o duci intr-o un loc unde sa ii pregatesti totul cu lumanari si baie cu spume, sigur se prinde. Poate vrea si ea dar ii e jena sa iti spuna.Incearca asta, daca amandoi va doriti acest lucru, o sa vina totul de la sine.