| Paul31 a întrebat:

Cum pot sa agat si eu o fata? n-am fost cu nicio fata pana acum si nu stiu
o plac din clasa 1 plz

Răspuns Câştigător
| alin_9439 a răspuns:

Eh nu asculta ce zic alti (anonim) astia nau ce face eu te-as sfatuti ca prima oara sa vb cu ea mia mult decat ceilalti sa o incluzi in planurile atale adica cand iesi pe afara cu prieteni pritenele chiam o si pe ea invoto la pita si dupa toate astea ii zici daca vrea sa fie cu u dar zi u in fata nu prin alte persoane sau pe net ca asa sigur nu merge si sa fiti singuro bafta! a dai funa pls?

5 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Buna. incearca sa fii atent cu ea, nu o impresiona cu gesturi golanesti pentru ca fetele urasc asta. poartate cat mai natural si cand crezi ca terenul e pregatit apropiete mai mult si nu stiu invit-o la un suc sau ceva de genu. arata-i ca esti romantic orice fata se da pe spate la faza asta. mult noroc.

| Barbiiie95 a răspuns:

Inseamna ca esti in a2a.

Răspuns utilizator avertizat
| IndecentGirl a răspuns:

Aaaaaa nu-mi vine sa cred ca zic asta dar...e usorlaughing) Spune'i ca o placi.sau ca o iubesti.depinde pe urma poti sa'i cumperi un cadou.de preferabil o floare...si nu nu este vechi truculwinking incearca sa'i demonstrezi faptul ca o placi sau ca o iubesti vorbeste cu ea ascult'owinking Sper ca ti-am fost de ajutor.
Funda?big grin

Răspuns utilizator avertizat