| youlove a întrebat:

Cum pot sa am mai mult "lipici" la baieti? :d

17 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ai lipici la baieti daca esti indrazneata, stii sa le dai replici, daca ai un look interesant si mai ales daca arati disponibilitate. Garderoba spune multe despre tine. De obicei baietii asociaza imbracamintea. Deci daca vrei sa faci baietii sa se uite la tine arata-le ca vrei asta. Imbraca-te cu ceva elegant dar sexy.

nony
| nony a răspuns:

Saracuta, Mama Naturá! A ramas fara super-glue chiar la tine?! sad Damn!

| Luori a răspuns:

Cel mai bine este sa fii tu insati

putina indrazneala, cu mintea deschisa, feminina, frumusica oarecum plus ceva de la mamica naturii, cu simtul umorului f dezvoltat si... sa stii sa faci un schimb de priviri cu un baiat smug. smug

| User a răspuns:

Pai.sa fii cat de cat frumoasa, sa ai ceva forme acolo, sa nu fi prea mataita da' nici prea baietoasa, etc. A, si sa ai decolteudrooling. Glumesclaughing.

| adi4ever a răspuns:

Lipici? picatura si ii lipeste pe totilaughing lasand fluma la o parte ai lipici la baieti daca esti frumoasa indrazneata si multe altele...

| theodoraafi a răspuns:

Pai incearca sa fi aranjata mai mereu dar cat mai natural...
Fi tu insuti happy

| IuliaWosster a răspuns:

Lipici?laughing asa zic uni. dar sti ce cred eusmug ca ar trebui sa fi tu insutiwinking inceacra sa flirtezi putin cu un baiat cand il vezi si il placiwinkingnu sa te duci peste el si sa-l saruti dintr-o data fi discretahappy la baieti le place sa te cunoasta usorwinking

| Instinkt a răspuns:

Dezbraca-te

| Viuvi a răspuns:

Sa fii naturala si sa nu fi prea stresanta!
Sa le arati ca nu prea esti innebunita in a avea succes la baieti!
Cred ca asta le-ar incuraja orgoliu sa te cucereasca big grin

| ingerash_1766 a răspuns:

Se stie ca baietii sunt atrasi de blonde mai mult, pe urma, nu conteaza prea mult fizicul, cel mai mult conteaza atitudinea pe care o ai, si limbajul trupului.
daca tu crezi ca ai ceva ce te face diferita, se vede, astfel cei din jur vor vrea sa vada asta, sa te cunoasca
pe un baiat il atrage unicitatea, nu incerca sa fii si tu ca restul pitipoancelor

| eek a răspuns:

Da cu niste picatura ca poate mergebig grin

| alessiaS a răspuns:

Fi tu insuti si incearca sa te aranjezi ( a iti intinzi parul, un rimel nu strica, ) fi sociabila nu fi cu nasul pe sus si vei reusi.:*

| CaliforniaLove a răspuns:

Ce mami, ai ramas fara scoci?laughing

| manndarina a răspuns:

Fii tu insuti...fii naturalawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu imi place sa atrag atentia in mod intentionat. niciodata nu m-am dus la un baiat sa ii dau de inteles ca imi place de el. daca a fost sa fie, a venit el la mine mereu. evident, imi place sa arat bine, dar nu vulgar. simplitatea, naturaletea, un zambet, o privire calda la mine dau roade mereu.

| gaby24 a răspuns:

Asa ca baiat iti dau o idee, sa capeti o privire ametitoare la baieti si sa ai faci sa zambasca, si ce a zis paul27 mai jos e clar ca cineva cand da cu ochisori de un decolteu mama sunt varza si si niste miscari senzuale la o discoteca cred ca o sa le fie grea viata uitandu-se si nu cred ca nu ar indrasni sa mearga la tine, si o tinuta de aia de la mama ei sa moara dusmani cand treci si un parfum ceva asa dulce dar nici prea dulce ca il omori si nici o tona de parfumlaughing ceva simbolic acolo, si sa cauti tot timpul ceva sa iasa in evidentza, mai mult numai stiu.tongue

| nimenialtu_4198 a răspuns:

La pariu ca`i manelista?laughing))

Întrebări similare