| Lawrence a întrebat:

Cum pot să conving o fata sa iasă la o intâlnire? (nu am experienţă)
Ţinând cont ca am 14 ani si ea la fel.Nu vreau raspunsuri de genul "nu poti". Dau fundita pentru cel mai folositor răspuns!

Răspuns Câştigător
| JeSa a răspuns:

Prin dialogare, cu ea(numai aşa vă văd, să ajungeţi la un anumit acord/înţelegere), expunându-ţi punctul de vedere, precum că ţi-ar face mare plăcere să te afli în compania ei, bineînţeles la un suc/prăjitură/film, sau la ceea ce crezi de cuviinţăhappy...deci, în general, prin comunicare se şi ajunge, să cunoşti o anumită persoană...
Succes, şi nu uita - să fii respectuos!

3 răspunsuri:
| anna01 a răspuns:

O poti invita la sectie sa-si faca buletin sau daca-l are, sa va luati impreuna alocatia apoi s-o chetuiti pe o Cola la o terasa.

| OanaG a răspuns:

Bineinteles ca poti.Desi ai 14 ani poti :*

Pai daca vorbesti cu ea pe mess...sau esti in aceeasi clasa cu ea ai putea sa-i zici."Ce-ar fi daca mai pe seara am iesi la o plimbare in gasca" ar fi minunat in felul acesta v-ati cunoste mai bine, ai sti sa scapi de timiditate stii cum e ea.Sau sa mergeti intr-o zi impreuna la scoala... din intamplare sa va intalniti sau de ce nu sa vorbiti in seara anterioara sa va planificati intalnirea "la ce ora."

Bafta...si fundita dk merit :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comunica cu ea, despre initiativa tawinking...si daca e de acord, te va accepta!