Bună Daria!
Dacă el este un coleg de şcoală/liceu ai putea să fi discretă în preajma lui. De exemplu când îl vezi în pauze să îi zâmbeşti sfios,să-l priveşti câteva secunde fix în ochişori după aceea să te faci că de fapt nu te uitati la el...să tresari puţin. Sau când eşti mai aproape de el poţi să-l atingi pe mână uşor, fin apoi să-ţi retragi mâna cerându-ţi scuze că nu a fost intenţionat şi zâmbindu-i din nou la fel de frumos. Fi TU în preajma lui, atât!
O seară cât mai plăcută în continuare!
Pai dupa parerea mea ar trebui sa-l privesti in ochi seducator, apoi sa-l intrebi ceva concret despre dragoste si sa pleci [asta il va lasa pe ganduri]. Cat despre aranjat eu as zice sa te aranjezi dupa stilul tau [ de exemplu stilul meu.eu imi las parul desprins mai neglijent, ma dau cu putina pudra si ptin luciu de buze]. acum depinde cati ani ai uh. Sper ca te-am ajutat :* Poate primesc o fundita?
Pai el nu iti da nici un semn? daca nu se poate sa fie timid. asa sunt baietii (unii) gasete hobby.uri comune, discuta cu el diverse lucruri. Sper ca te-am ajutat :*
Elena_Emilia_2000 întreabă:
linarkfts întreabă: