| Loyd06 a întrebat:

Cum pot sa diminuez durerile menstruale? Nu mai pot! Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

Am aceeasi problema...sad ma foiesc prin casa de ieri
ia calmante(nurofen,aspirina,ibalgin)
gaseste-ti o stare de relaxare, stai in pat, sau pune-ti o sticla cu apa fierbinte pe burta

7 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Incearca cu analgezice, cu o baie calda, cu niste ceaiuri sau pune o sticla cu apa calda pe abdomen.

| LittleRose a răspuns:

Cu o fiola de algocalmin inghitita pe cale orala, o pastila de nurofen sau tot soiul de alte calmante.

| Delia_7017 a răspuns:

Fa putin efort, pune o sticla cu apa calda pe abd si maseazate usor.

| adriana_3818 a răspuns:

Si eu am dureri f mari.iau mig 400. cam dupa 20 d min amelioreaza durerile.in plus stau pe pat intinsa pe o parte cu genunchii la piept...incearca si u. sper sa dea rezultate/

| emima a răspuns:

Eu iau nurofen pentru durere sau no-spa asa imi trece mie

| Catherine a răspuns:

Ai putea face o un dus cu apa calduta, si sa stai in pat in aceea pozitie in care durerea este mai mik...eu nu folosesc pastile...indur putinhee hee

| Nico_4592 a răspuns:

Si eu am aceeasi pb dar mi-am gasit niste pastile dincolo mai precis Spania se numesc Ibuprofeno Mylan 6oo mg daca aveti prin cine sa luati pe mine ma ajuta ff mult avand in vedere ca imi amortesc picioarele si nu pot nici sa merg in primele 2 zile eu am incercat tot felul de pastile mi-am scticat si stomacu la cate am luat si nimic nu m-a ajutat happy ce imi doresc e sa apara un tratament REAL impotriva durerilor nu apa de ploaie cu care ne mint pe la tv gen IBALGIN s.a. sper ca vam ajutat

Întrebări similare