Ma omule, fa-i o surpriza si zii in fata ca o placi daca chiar vrei sa fie o surpriza! daca te prefaci ca nu o placi cine stie...isi gaseste si ea unul care o avut curajul sa ii zica ca ii place de ea si u ramai ca BUZI cu buza umflata. Sfatul meu e sa-i zici, sau sai dai de inteles, dar daca tot vrei un raspuns pentru intrebarea ta uite-l :
IGNOR-O! o fata care vede ca nu poate avea ceva, si-l doreste si mai mult si poate fata aia ii o luptatoare si o sa te vrea ea. Dar exista si reversul medaliei; se poate si sa fie ingamfata si sa te ignore si ea, iar apoi u sa ii fii un fel de dusman...si sa vezi surpriza cand ii zici ca o placi(CRIZEE!), adica o sa se enerveze si mai rau ca ai ignorat-o si nu va mai vrea sa te vada.deci BAFTA! (nu stiu daca am avut ceva coerenta cand am spus asta si sper sa intelegi)
Fi sincer cu tine. si daca tot o placi de ce te feresti? nu sunt sentimente curate pentru ca atunci cind iubesti vrei sa stie toata lumea ca esti fericit.[la tine nu prea se vede] analizeaza bine situatia si apoi fa ce ti dicteaza inima
Ce stupid.adica iti place de cineva dar vrei sa-i arati exact contrariul, daca o placi arata-i cat mai repede acest lucru, poate te place si ea, dar cum vrei sa fi cu ea daca tu i areti indiferenta, saraca se gandeste ca n-o placi si poate ti-o ia altu inainte, deci indiferenta e cel mai bun mod de a arata ca nu-ti pasa de cineva, ignor-o, nu-i vorbi, dar in acest fel o pierzi d tot...cred...