| Faranumebossulicaaaa a întrebat:

Cum pot sa excit o fata in somn, fara sa o ating prea tare sa se trezeasca?

Răspuns Câştigător
| alina2k18 a răspuns:

Limbi... moderne aplicatewinking dar se trezeste sad

| Faranumebossulicaaaa explică (pentru alina2k18):

Eu as prefera altceva, nu cu limbi ca poate se trezeste inainte sa incephappy nu ca nu as vrea sa se trezeasca dupa un timp, dar sa nu isi dea seama daca ma intelegi

| Andrei258 a răspuns (pentru alina2k18):

Buna rau asta

9 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Prin telepatie. Te concentrezi mai tare să îi induci gândurile tale erotice şi încet i se desfac picioarele.
Cu crezi tu că se poate excita o femeie fără să o atingi sau să îi şopteşti lucruri pe care să le perceapă şi simtă? Nu ai cum aşa ceva.
Dacă este vorba de un joculeţ erotic poţi să îi spui că ai vrea o dată să faci asta şi sunt sigură că se va prinde că trebuie să se prefacă şi să intre în joc un pic atunci când va fi cazul. Dar dacă vrei să profiţi de cineva fără acordul ei mai bine renunţa.

| Faranumebossulicaaaa explică (pentru Freya1):

E iubita mea ea mi-a zis sa fac asta, sidaca reusesc va sta cu mine, daca nu, nu va sta, cica cauta barbatul perfect

| Freya1 a răspuns (pentru Faranumebossulicaaaa):

E clar.A facut misto de tine...

| Necunoscut112 a răspuns:

Probabil a făcut mişto de tine, ştiind că e imposibil să o exciţi atingând-o, fără să se trezească.

| Justme1997 a răspuns:

Din nou, îți tragi palme. Nu pune mâna pe fete fără acordul lor că ajungi omletă. Dacă nu-i iubita ta nu-i pui mâna nicăieri, auzi? Și este ilegal cu vară-ta

| ririsa a răspuns:

De ce ai face asta

| Mihaialexandru1928273738 a răspuns:

Cum fac sex fără sa știe ca fac cu ea dar ea doarme?