| andrada a întrebat:

Cum pot sa excit un baiat fara sa fac sex cu el?

Si cand suntem la scl cum pot sa-l axcit ca acolo nu pot face cine stie ce, si unde pot sa fac asta in interiorul scl? adc mie cam asa sa-i zic "hai la baie ca vreau sa te excit", trebuie sa fie ceva, alt loc... funda! (Stiu ca am mai pus intrebare asta dar am nevoie de multe sfaturi big grin )

Răspuns Câştigător
| Johnny_3797 a răspuns:

Cel mai bine este ca sa te asezi la dinsu pe picioare si sa te miste asa mai exitant si poate cumva sa dai cu mina la penisul lui.Sa-i dai voie ca el sa puna mine pe tine ca pe picioare,spinare, sini, bucushoara.Sa-l saruti pe ureche si sal musti urechea cu buzele.Cel mai important sa-l netezesti in locurile celea poate asa dar ca nimeni sa nu vada sau sa tii mina pe picior si sa-l misti si tot asa.Sunt diferite locuri depinde ce doresti ca sa fie apoi.Po-ti intr-un cabinet unde nimeni nu-i,po-ti la biblioteca,po-ti intr-un WC, po-ti in sala sau in vestiarul lui cind esti sigura ca nimeni nu-i, din urma scolii. Sper ca te-am ajutatwinking Merit funda pentru staruinte happy

7 răspunsuri:
| alexutza003 a răspuns:

Pai in primul rand nu poti sa ii zici hai cu mine ca vreau sa te excit pe un baiat il excit si saruturile depinde cat de pasionale sunt si mangaierile si atingerile subtile insa nu prea iti recomand la scoala

| unione a răspuns:

Mori !

| NoChanceForUs a răspuns:

Libidinoși nebuni, fata asta are 12 ani neîmpliniți!
Mi-e silă de voi, sunteți disperați după orice are vagin.Am o pisică să știți!

| cosmin21 a răspuns:

Lasal sa te pipaie, asa o sa se excite.

| AlinaMarianaIipc a răspuns:

Doamneee... Mare iti e gradina...
Draga mea dul in cancelarie fai o laba excital bine.
Poi nu copchii din ziua de azi sunt instare sa si-o traga si in pat cu parintii.Mai zicand si " Mami date mai incolo nu vezi ca nu pot sa-l excit bine?"
Ai pus intrebarea asta de 10 ori.
Dar nu ti-am raspuns la nici una crezand ca n-ai ce face dar vad ca lipsa de ocupatie si neuronu ala tau inoata in oceanu Pacific si nu ajunge la mal nici cum!
De la cati ani tiai traso 10?

| SoNiA123 a răspuns:

1. sper ca sunteti impreuna, pentru ca altfel e awkward.
2. mangaie-l cu varful degetelor usor cand treci pe langa el.(e dragut sa tintesti cotul vara, cand poarta maneca scurta.se vor simti socuri elecricelove struck )
2inbraca-te sexy (dar cat se poate de decent)si invata sa ai un mers elegant, stai dreapta.foloseste tehnicile clasice: scapat ceva pe jos, aplecat, iesit la tabla - daca esti in cl, asa te va remarca toata lumea, nu numai tipu tau
3 excitarea vizuala e cea mai puternica -la scoala poti folosi cele de mai sus...in alta parte hmm.intr-un bar/intr-o cafenea (daca iesiti mai multi sau numai voi) poti sa-i atingi piciorul 'din greleala'.ar fi si mai draguti sa porti fusta si un toc mic daca nu te deranjeaza, la piscina te poti juca cu tot ce prinzi, poti atrage priviri, la ierba verde/ gratar la fel, la o petrecere nici nu mai spun cate poti sa faci, dar revenind la scoala, puteti sa va sarutati dupa vreun colt in curte sa pe holuri/in cl cand nu e nimeni. daca tine la tine sau chiar si un simplu crush fiind o sa se ridice de pe pamant oricum il vei atinge laughing daca prindeti o cam libera, daca nu vrei sa faci sex poti incerca petting (toate mangaierile, fanteziile posibile fara penetrare) si un mic sfat : fii tu insati, sa nu pari prea disperata, lasa-l pe el sa fuga la tine si...
sa fii iubita!winking

| Luca_9691 a răspuns:

Te duci la el zambitoare te pui in genunchi, il desfaci la pantaloni si ii sugi P__a...asta il excita cel mai tare. crede-ma