Nu exista un mod anume, pentru ca fiecare baiat e diferit, dragostea cu forta nu se poate, dar poti incerca, comporta-te frumos, fi naturala, aranjata, zambareata...sti tu ...bafta.
Spune-i ca... fostul tau iubit ti-a dat papucii pe motiv ca aveai limba prea lunga . Nu stiu, ia incearca. o merge
Da-i 50 Euro pe zi. Daca nu reusesti prin ceea ce esti tu nu are rost sa faci eforturi zadarnice. Fii curata, ingrijita, imbracte bine. apoi fii inteligenta. Nu fii timida, vulgara si incearca sa ai prieteni de calitate.
Nu trebuie sa te prefaci ca esti altcineva, comportate cu el asa cum te comporti cu fiecare persoana...Nu cred ca daca incerci sa ii fii prietena, sau ceva de genul asta, se va indragosti de tine, crede'ma nu o sa functioneza nimic, daca este sa se indragosteasca de tine se va indragostii fara sa faci ceva.Sentimentele vin de la sine
Iar ceilalti care au facut misto de tine, nu ii baga in seama, nu stiu ce este aia DRAGOSTE...
@ alecs Ş iti cauti gagica, mei? of, of, of poate ca ar trebui sa stii ca asta nu e site de matrimoniale... hai fa pasi... si cauta-ti pe google o fata... daca se poate numi asa .
Hmm acum depinde si ce fel de persoana esti tu. cel putin asta cred eu .asa ca incerca sa te dai pe langa el putin cate putin. pune tot felul de intrebari da gandite ...razi ...zambete-i fate placuta in fata lui .fi cat mai feminina ...si bafta ai grija ce faci :X:X.
Nu existao metoda anume prin care el sa se indragosteasca de tine, daca este sa fiti impreuna veti fi
Daca ii sa te placa te place nu trebuie sa-l "vrajesti" si chestii de alea.Fii tu insuti nu incerca sa fii altcineva pentru ca nu ai sa reusesti si poate ca el se va indragosti de persoana pe care vrei tu sa o areti nu de tine (daca ma intelegi) Pa pa!
Dragostea poate sa apara doar in momentul in care exista putina compatibilitate intre cei doi. Sfatul meu este sa te apropii de el. vorbeste-i afla cum este si daca iti place cu adevarat. Adica este important sa iti placa si felul sau de a fi, nu numai aspectul exterior. Bineinteles ca totul va incepe cu o relatie iar dupa aceea se poate indragosti de tine...
parerea mea este ca nu se poate indragosti de tine daca nu te cunoaste. El trebuie sa vada ce fel de fata esti... Daca incerci metoda mea si reusesti te rog scrie-mi pe acest site poate mai vorbim :*
Draga alexuzha tu trebuie sa te aranjezi mereu in preajma lui de exemplu daca te duci la vreo petrecere machiazate, fardeazate, dati cu ruj, cu rimel, cu creion de ochi eu asa l-am impresionat pe iubitul meu andrey acum suntem impreuna si il iubesc f. mult. si inca ceva sa te dai pe langa el. eu l-am facut sa se indragosteasca pe el si nunumai atat pe toti baietii din clasa... bafta! sigur va merge :* pup
Alexuzha date pe langa el aranjeaza-te, fi cu atat mai frumoasa du-te la petreceri la care va merge si el... dar sa nu te vada trista sa te vada cat mai fericita. cat mai bucuroasa incearca sa te saruti cu el pe buze la scoala in recreatie dar dati cu ruj inainte sa ai ramana urme pe buze asta i am facut luy yuby meu si il iubesc mult
Da, eu am incerc. El intr-adevar e cu mine...am fost sincera cu el, foarte intelegenta.Va spun si voua fetelor incercati sa fiti sincere...este foarte bine.Pa pa