Bună.
Nu ești obsedat ci o faci instinctiv că știi că mai făcut-o și cu alți băieți, îți place ceva gen la comandă o dată sau de două ori și te speli pe mâine și uite așa mai faci și experiență cu o fată mai mare decât tine la ani!
Pa, pa.
Fain aşa! Cu ceva mai multă discuţie şi fără termeni de tipul "ne combinăm" dar cam aşa a început şi prima mea relaţie care a ţinut multişor eu având 14 ani şi ceva şi ea 18.
Nu o rata!
Oricum, stai calm că te învaţă ea!
E foarte bine ca la 14-15 ani să ai parte de fete mai mari decât tine. Fii bucuros că ai dat peste una deschisă şi nu peste fiţoasele de toate zilele care caută doar băieţi mai mari ca ele şi care, desigur, trebuie să aibă şi mai mulţi bani PENTRU ele.
Mult spor şi nu uita să te protejezi!
Nu eşti obsedat de sex dar o viaţă sexuală activă la 15 ani, dacă eşti dezvoltat fizic, e foarte bună pentru că te echilibrează.
Succes!
Pai o iei si u mai usor...
excito intr'atat incat sa vrea ea sa faceti sex...
mult preludiu...
saruturi din ce in ce mai intime.
hai ca stii si u
Se ia fata se perpeleste bine pana se face suculenta, se ia se asaza pe pat si se trece la actiune. Bai omule e tot fata conteaza ca are cativa ani in plus? Daca tot te lauzi ca ai experienta, mare lucru ti-o imbunatatesti, una mai mare, wtf? Treci la actiune ce mai stai, astea-s bune...pana la o anumita limita.
Deci ia-o cu frumosu pentru ca stati 10-15 minute incearca sa te dai pe langa ea usurel pana iese ce vrei totu o sa decurga de la sine
Legiuitoarea iti multumesc pentru raspuns. Am uitat sa specific, sunt cu ea de o saptamana! O pot invita la mine acasa, dar cum sa o iau sa ajung la scopul dorit?