Ia un trandafir rosu, du-o pe o banca in parc si spune-i simplu : imi placi... si peurma mai vezi tu
Dificila intrebaredaca ai zis ca e "putin atrasa de tine"eu zic sa vb cu ea ca intre "prieteni"si sa ii spui k o placi si k vrei sa fii cu ea.incercarea moarte nu are. dar inainte de toate intreab-o cat de mult te place, daca ar vrea sa fie ceva intre voi, mai mult decat amici. daca nici de data asta nu vrea. zic sa o lasi in pace, sa o uiti si sa iti cauti pe altcineva.nu are rost sa incerci la nersf.multa bafta
Poi vorbestei frumoas mereu
spune-i vorbe dulci
spune-i sa va intalniti dar nu ca iubiti ca amici si incearca s-o seduci:X
Sta bosumflata si morocanoasa? Gadil-o in talpa, iar atunci cand incepe sa rada da-i un ţuc. Apoi totu decurge de la sine
Afla ce ii place la baieti; - muschii, apucate de tras de fiare
- frumusetea,?
- fundul, arata ca si tu ai
- banii, numara in fata ei
- experienta, inventeaza
Bafta
Eheeee, treaba lunga... poate ii place de tine ca amic dar ca iubit trebuie sa simta atractie, care este altceva, de natura erotica...eu zic sa o inviti la o cina romantica... daca o inviti la pranz e degeaba, amicii merg la pranz, pe cand la cina...si poti sa-i spui ca de la o vreme o vezi cu ochi diferiti...nu-i spune ca ai urmarit o relatie de la inceput(daca asta ai avut in minte), se va simti tradata, mai ales daca ti-a facut unele dezvaluiri... poti sa-i spui ca pe masura ce ai descoperit-o, ai inteles ce om frumos ai in fata ta si n-ai rezistat sa nu te indragostesti...
De unde ai tras tu concluzia ca nu e atrasa de tine ca barbat? ti-a spus ea? are pe cineva? cateodata o femeie se poate indragosti de un barbat pe care il cunoaste, dar barbatul nici macar sa nu bage de seama... femeile stiu sa "camufleze" asta daca dupa ce incerci sa o intrebi ce simte pentru tine(sper ca o sa ai curaj) te respinge ca partener, ramaneti prieteni.
Poti sa incepi prin a vorbi cu ea deschis si a incerca sa afli ce genuri de baieti ii plac[cine stie, poate te descrie chiar pe tine], apoi propune-i o intalnire in 2, ca simpli amici deocamdata si atunci poti incerca mici trucuri. Daca va fi indiferenta, atunci trebuie sa o lasi in pace, daca crezi ca ar exista vreo sansa, atunci...NOROC!