Iti spun eu. Patetic esti tu..sincer,crezi tu ca iubirea are varsta? eu am iubit din prima clipa in care m-am nascut "mama si tata", chiar daca eram mica si cica "nu stiam sa iubesc" nu puteam sta fara ei, care-i treaba poti iubi si la 843 de ani sau si la 5 ani, iubirea de simte, nu trebuie neeaparata sa ai 20 de ani sa stii sa iubesti, gandeste-te o ora la ce scrii... succes, data viitoare mai bine taci :*
Aha. alt copil patetic care la 13 ani a uitat de barbie si scoala si se crede printesa in disney
Mai copilariti, facebook-ul asta strica si caractere si mai multe, pe vremea mea nu erau calculatoarele, in schimb aveam prieteni, eu am copilarit pana la 23 de ani, sunt insurat cu 3 copii un pic mai mici ca voi, va spun eu acum as vrea sa mai fiu copil, nu stiti ce pierdeti
si eu am fost in aceeasi situatie.Pai spune-i tu primul ca o placi. Daca zici ca merge asa bine relatia dintre voi inseamna ca o poti duce mai departe.Asa ca ai incredere si spune-i O sa fie bine.Intai ...nu stiu vorbiti ceva ce vorbiti voi de obicei iar dupa ce ii captezi atentia ii spui ca ai vrut sa-i zici mai demult ca o placi.Si ca ti-a adus zambetul pe buze etc intelegi tu. Bafta
Invit-o la un suc, sa va plimbati sa va cunoaste-ti mai bine si spune-i ca iti place de ea. Nu asteapta sa faca fata primul pas.
Ok deci la 13 ani nu cred ca sti tu ce este aia iubire dar iata sfatul meu. Intreab-o daca vrea sa va vedeti si spune-i tot ce simti pentru ea in fond nu ai nimic de pierdut. Bafta.