| EuClujeanu a întrebat:

Cum pot sa fac o fata sa ma placa, tinand cont ca are 13 ani ca si mine si vorbim mereu pe facebook si ne cunoastem de putin timp?
In plus eu ii trimit mesaje sensibile si ea imi spune ca sunt foarte dulce si ca o fac sa zambeasca.
Iar dupa un timp ea m-a intrebat de cine imi place iar eu am descriso pe ea iar atunci a spus ca stie la cine ma refer dar vrea sa ii auda numele
Atunci m-am panicat si i-am spus ca e prea direct, dar ea pare destul de atrasa de mine. Ce ar trabui sa fac? Sa fac primul pas? Dar daca zice ca nu? Insfarsit am simtit ca iubesc pentru prima oara. Pareri va rog? ( tinand cont ca arat destul de bine ).
Multu ^_^

8 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Ce iubit? ai 13 ani laughing. ce patetic.

| AnonnnniMMa a răspuns (pentru JohnnyBi):

Iti spun eu. Patetic esti tu..sincer,crezi tu ca iubirea are varsta? eu am iubit din prima clipa in care m-am nascut "mama si tata", chiar daca eram mica si cica "nu stiam sa iubesc" nu puteam sta fara ei, care-i treaba poti iubi si la 843 de ani sau si la 5 ani, iubirea de simte, nu trebuie neeaparata sa ai 20 de ani sa stii sa iubesti, gandeste-te o ora la ce scrii... succes, data viitoare mai bine taci :*

| JohnnyBi a răspuns (pentru AnonnnniMMa):

Aha. alt copil patetic care la 13 ani a uitat de barbie si scoala si se crede printesa in disney laughing

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Mai copilariti, facebook-ul asta strica si caractere si mai multe, pe vremea mea nu erau calculatoarele, in schimb aveam prieteni, eu am copilarit pana la 23 de ani, sunt insurat cu 3 copii un pic mai mici ca voi, va spun eu acum as vrea sa mai fiu copil, nu stiti ce pierdeti

| Psihedelic777 a răspuns:

happy si eu am fost in aceeasi situatie.Pai spune-i tu primul ca o placi. Daca zici ca merge asa bine relatia dintre voi inseamna ca o poti duce mai departe.Asa ca ai incredere si spune-i O sa fie bine.Intai ...nu stiu vorbiti ceva ce vorbiti voi de obicei iar dupa ce ii captezi atentia ii spui ca ai vrut sa-i zici mai demult ca o placi.Si ca ti-a adus zambetul pe buze etc intelegi tuhappy. Bafta

| lorena15 a răspuns:

Hai ma ca te place:*smug spune-i direct:*

| Ioana011 a răspuns:

Invit-o la un suc, sa va plimbati sa va cunoaste-ti mai bine si spune-i ca iti place de ea. Nu asteapta sa faca fata primul pas.

| crystynyca960 a răspuns:

Ok deci la 13 ani nu cred ca sti tu ce este aia iubire dar iata sfatul meu. Intreab-o daca vrea sa va vedeti si spune-i tot ce simti pentru ea in fond nu ai nimic de pierdut. Bafta.