| MONYKKKKKKAAAAAAA a întrebat:

Cum pot sa fac pe un baiat foarte popular sa ma placa?! Adica eu mult timp l-am ignorat tot ma intrebam ce vad fetele la el si acum asa dintr-odata imi place si mie de el. Foarte mute fete stau la rand pentru el si noah acum asta mi se pare strigator la cer ca am devenit una dintre fetele la care le place de el. Eu totusi nu vreau sa ii fiu admiratoare vreau mai mult. Sunt inzestrata cu tupeu dar si cu bun simt adica nu vreau sa par disperata ca si cand o fata se da prea mult la un baiat ii un lucru ingrozitor. Nu stiu cum sa fac, nu am deloc idei dar pot sa va spun ca acest an a fost foarte groaznic pentru mine sincer asta mi-a mai lipsit acum sa imi placa de asta si lui nu de mine laughing. Okey pana acum am fost chiar grosuta dar vara asta am slabit mult poate nu am avut prieten ca eram prea plinuta dar acum care va fi motivul?! Deci cum sa fac sa ma combin cu el?! :'(.sad. Stiti cum ii de cand ma stiu am detestat Valentine's day-ul dar in acest an mi-am promis ca in 2014 voi primi ceva si eu de Valentine's day si nu de la mine ca de obicei laughing. Deci nu ati vrea sa fiti in locu meu.

6 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Urasc termenu de popular, nepopular in fine toti suntem oameni.

Nu prea exista o POTIUNE MAGICA ce te ajuta sa-l cuceresti, dar poti incerca
sa ii zambesti, ii bati apropouri etc

| Azµre a răspuns:

De unde dracu ați luat termenul ăsta de băiat popular, fată populară... fraților suntem toți o apă și-un pământ nu există diferențe!
Dezvățați-vă de tâmpenii.

| h3r a răspuns:

Fă o prostie la școală și vei fi cunoscută. Pardon, cică populară.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numele asta nu ti-se potriveste deloc.

| MONYKKKKKKAAAAAAA explică (pentru anonim_4396):

Poftim, nu inteleg ideea?

| varcolaccc a răspuns:

Defineste popular, bea? fumează?, are vre un talent ne mai vazut in lume si de asta? Eu cred ca are multi prieteni... Cam asta as vedea eu termenul de popular. E greu daca zici ca are multe fete la rand, fi sigura ca o va alege pe cea mai "buna" dintre toate. Deci straduiestete sa fi cea mai frumoasa dintre toate si poate vei avea rezultate... Adica na si eu daca as avea multe fete la picioare, logic ca as alege-o pe cea mai frumoasahappy.