| baby_4423 a întrebat:

Cum pot sa fac sa ma placa un baiat?big grinbig grin:d:*:*

Răspuns Câştigător
| Rozasinimicmaimult a răspuns:

E o intrebare buna-- stiu ca ai mai auzith rasp asta Dar fi tu insutzzi nu trebuie sa. i dai prea multha atentie pentru ca o sa te ia de fraiera fi cat mai indirecta in ceea ce vrei da in acelasi tim indiferenta si. si tai asa nu stiu cum sa. ti spun. dar ca sa tte ajuth mai bine iti las' id'u meu si iti las mai multe sfaturi aici Asta e striktu necesaar... incearca sa. l cunosti si sa vezi ke ii place sigur iese asa merge si la mine de fieccare data laughing Id'u rodik_rock

5 răspunsuri:
| AjutorTPU a răspuns:

Draga mea ca un baiat sa te placa tu nu trebuie sa faci absolut nimic big grin
Trebuie sa fii naturala, ptc. daca incerci din tot dinadinsul sa il faci sa te placa, el o sa observe asta si o sa te evite.
Incearca sa vorbesti cu el, sa aflii daca ai aceleasi pasiuni/hobbyuri ca el, si cine stie, poate o sa te placa!

Succes! :* happy

fundita?

| Anakatsu a răspuns:

Cu ajutorul sexului happy sigur o sa ii atragi atentia

| Contrast a răspuns:

E o chestie ce vine de la sine, ca doua persoane sa aiba ceva "de impartit"! E o chimie speciala intre doua persoane, sa se placa, asa ca intrebarea esentiala e... te-a remarcat? Nu doar sa stie ca existi, ci cat de mult conteaza ca existi...pentru el?
Ce poti tu sa mai faci? Nu tare multe...totul trebuie sa decurga de la sine, caci altfel, daca nu exista nimic concret, artificiile de moment se vor spulbera oricum...

| dragutza_1869 a răspuns:

Sa ai stil cu gust, sa-i atragi atentia; cu gesturi mimici cum ar fi sa-i clipesti din ochi, sa-i zimbesti fermecator

| AsiSoyYo a răspuns:

Date pe langa el, fal sa te observe, vorbeste cu el

Întrebări similare