| Denis47864338943 a întrebat:

Cum pot să fac să se întâmple ceva cu o colegă înainte să plec?

Salut! Am nevoie de un sfat. Am 22 de ani și îmi place o colegă de muncă de 29 de ani, care are și un copil. Ne înțelegem bine, îmi povestește multe despre viața ei (ceea ce nu face cu mulți), iar uneori îmi explică lucruri la muncă mai mult decât ar fi necesar. A spus la un moment dat că „îmi dă un deget acum, dar dacă vede că sunt de încredere, poate îmi dă și toată mâna."

Problema e că mai stau doar o săptămână, apoi plec într-o delegație 3 luni. Am fost o dată singuri în mașina de serviciu, dar nu s-a întâmplat nimic. Eu vreau doar o aventură și aș vrea să reușesc să fac ceva cu ea înainte să plec.

Credeți că e interesată? Cum ar trebui să acționez ca să fac lucrurile să meargă rapid, fără să par disperat? Orice sfat e binevenit!

5 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Dacă nu va vrea înainte de plecarea ta, nu ai ce să faci, nu grăbi lucrurile, că s-ar putea să nu mai rămâi deloc prieten cu ea.

| 1RealSoul a răspuns:

Tu vrei săte ajutăm? Cum să-și înșel soțul cu tine! Dece să-și destrame familia din cauza ta! Nui normal să se întâmple una ca asta soțului ei și nimănuia care are o relație! sau căsnicie! Serioasă și reală.

Dacă îți arde de aventuri găsește pe cineva la fel ca tine și lăsați familile relațile căsniciile altor oamenii în pace și nu le destrămați!

Răspuns utilizator avertizat
| Denis47864338943 explică (pentru 1RealSoul):

Am uitat sa menționez ca este divorțată de 3 ani

| 1RealSoul a răspuns (pentru Denis47864338943):

Trebuia să zici de la început. Ție îți arde de miștouri.