| elenutza a întrebat:

Cum pot sa fac un baiat gelos?

Răspuns Câştigător
| Mo a răspuns:

Fii buna prietena cu un alt baiat. Adica fiti foarte apropiati.

18 răspunsuri:
| maria a răspuns:

Sincer, nu il face, nu merita. Cel mai bine este sa faci un lucru/hobby care sa te bucure. Daca e iubitul tau, incearca sa comunici cu el, verbal, in scris, degajat si sincer, viata mi-a dovedit ca gelozia nu e constructiva si de cele mai multe ori, e datatoare de stres si oboseala.Ai grija de sufletul tau, fii feminina si cu siguranta, vei reusi sa te redescoperi si faci altceva, decat sa il faci gelos, pe El.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iesi la plimbare cu un alt baiat.

| georgy_9064 a răspuns:

Fi tu insuti.pt ca asa isi va da seama de adevarata ta valoare.

| cosss a răspuns:

Freaca-te cu altul... dar s-ar putea sa-ti rupa gatul... dar daca nu risti nu castigi... succes!

assiris
| assiris a răspuns:

Cit de sadica esti. Daca ai succes vrei sa-ti bati joc de ei, daca nu s-ar uita nimeni la tine, te-ai plange ca nu ai parte de dragoste. Uneori viata iti va da ceea ce meriti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa stai mai mult cu un alt baiat. fa-i complimente acelui baiat defata un iubitul tau. oricum nu inteleg de ce vrei sa il faci gelos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu...am trecut si eu prin acceste lucruri...incearca sa fi pasiva fata de el... fa glume cu prietenii lui...inccearca si fi in aproprierea lui, simte-te bine ca si cum nimic nu ti-ar pasa de el, si vei vedea cum te va aborda si va fi gelos! SUCCES!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbestei tot timpu de fosti tai priereni cu care tzia placut tie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nici eu nu prea stiu stiu doar atat din cei 2 ani care am uibit ca poti sa-l faci gelos fiind cu al baiat mie mi-a mers putinwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa te bai la prietenul lui cel mai bine
adica sa vb cu el in pauze sa faceti glume etc am incercat si am reusit

| yulisssa a răspuns:

Prefatete ca iubesti pe altcineva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Saruta-te cu altu in asa fel incat sa te vada el. o sa incerc s eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fate cal placi pe altu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai... da-l dracul de baiat, daca iti plc. de el, si vrei sa vezi cum reactzioneaza, lasa-l dracul in pace, nu merita, si, chiar daca il iubejti mult, va puteti despartzi! crede-ma nu stii cum sunt baietii!:* mult succes in dragoste sh fara gelozii!:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca dai chef si ca nu ie invitat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am eu cea mai buna solutie! Alinta`te cu un alt baiat in fata lui, spuneti`va gurita, iubi etc... va merge!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubitul meu nu e gelos

| isa_1015 a răspuns:

Pai in primul rand fa rost de poze cu alti baieti sau cum au spus ceilalti nepoti,veri.
In al doilea rand,daca esti cu el in scoala asigura-te ca te aude "vorbind" cu cineva care de fapt e nimenilaughing.
Si aflii daca e gelos daca te baga in seama in timp ce ai poza la avatar cu acel baiat,sau in timp ce vorbesti la telefon singuralaughing [sfat: cand vorbesti la telefon asigura-te ca este prin preajma si foloseste propozitiile: "Mi-e dor de tine pui", "Abia astept sa ne vedem, te pup!","Te iubesc, vorbim in pauza", "Pe la 2:00 vii in parc? DA? Bine te iubesc"

Întrebări similare